Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieterkaa

Preparaty albo tabletki na odchudzanie, znasz jakieś?

Polecane posty

Gość Ankieterkaa

Czy znacie jakieś dobre preparaty albo tabletki, które pomagają schudnąć? Jeżdzę na rowerze od dawna, ale nic mi to nie pomaga.

Gość Ankieterkaa
up

Gość gwiazdeczka 555
I chyba nic Ci nie pomoze, bo ja mam to samo.........brałam bio-cla, wydalam 57 zl. i przytyłam 2 kg. bo jak się okazało masa mięśniowa sie rozrasta i tak bywa....................... Według mnie najlepsza jest czerwona herbata pu-erh, ktora spala tluszcz i jezeli bedziesz pila ja codziennie, szczegolnie po obiedzie i kolacji, to w miesiacu schudniesz ok. 3 kg.............oprocz tego czerwona herbata poprawia trawienie, a tym samym odchudza.

Gość derstz
przestańcie wierzyć, że są jakieś super tabletki, które za was wszystko zrobią. najważniejsza jest dieta rozpisana konkretnie pod ciebie przez dietetyka, a nie głodzenie się czy 'diety cud'. tabletki są jedynie dodatkiem, a nie podstawą do odchudzania. no i zawsze trzeba aktywnie spędzać czas, więc z roweru nie rezygnuj

Gość Nie ma co sie
Kazdy chce chemie kazdy,liczy na cud pigułkę,nie mysli o sobie jako o człowieku tylko jako o zborze srodków chemicznych,a to swietnie wykorzystuja firmy farmaceutyczne i blogi reklamowe napedzajac coraz to wieksza koniunktóre na swoje zekomo cudowne produkty

Gość gość
Ja byłam na kuracji z preparatem Slimcea. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.