Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralinkaaa

Co mozna kupić chlopakowi na urodziny!

Polecane posty

Gość koralinkaaa

Pomózcie.. skonczyly mi sie pomysly...! Moze wiecie jaki prezenet mozna mu kupic jakiś oryginalny.. czekam na jakies propozycje.. ;P :)

Gość koralinkaaa
Dodam jeszcze ze ma 20 lat..

Gość Tomaszzz
przynies cos z lasu .. MOze troche drzewa ?

Gość koralinkaaa
koszulki juz dostal.. a perfumy to dobry prezent..ale tez juz niestety ma ich sporo..

Gość cywilka 007
kup mu plastkiowa pipke, to nie pomysli o zdradzie w przyszlosci :-p

Gość koralinkaaa
Pilka jest dobrym pomyslem.. w koncu trenuje, ale nie wiem czy to jest dobry pezent dla 20-latka.. :p

Gość parowka z serem
ja swojemu kupilam koszule i taki fajny zapach do samochodu :P byl zachwycony hehe

kup mu taką z adidasa albo z nike, wytrzymałą... Jak trenuje to się ucieszy :D Sam mam 24 lata i bym się ucieszył z takiej piłki :D a jak nie piłke to kup mu złoty albo srebrny łańcuszek

Gość tazz
ja mam kilka pomysłów 1. coś związane z jego hobby np. mój jeżdzi konno, więc ma świetną fotkę duzych rozmiarów oprawioną w ramkę 2. męska biżuteria, no może poza ogromnym "gangsta kajdanem" :P 3. jesli lubi/ma swój samochód to coś do samochodu 4. jeśli jest amatorem mocniejszych wrażeń to poszukaj na necie i zrzućcie się całą paczką na paintball albo sphereing (centrum aktywnego wypoczynku tak to się u mnie nazywa) 5. ulubiony film na dvd 6. w zalezności od finansów-coś do kompa, i-pod 7. jeśli "kopie piłe" bilety na mecz ulubionej drużyny (poradź się brata albo jego przyjaciela) 8. a na deser romantic night we dwoje