Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naatalia612

ślub

Polecane posty

Gość zakończenie szkoły średniej
ja bym skoczyła

Gość miniara
potraktuj to jako przygode zawsze mozesz wziac rozwod, a moze akurat bedzie fajnie

zatańczyć pierwszy taniec do piosenki zespołu 2+1: Mój piękny panie, ja go nie kocham, taka jest, prawda, pan pierwszą rolę gra w każdym śnie, ale dziewczyna przez świat nie może iść całkiem sama

a poza tym ciagnie mnie do niego jak cholera i jego do mnie tak samo a z narzeczonym jestm dlatego ze to on mnie kocha a ja nie chce go ranic ale czy przez to mam rezygnowac z prawdziwej milosci?

Gość miniara
to moze zmien partnera na tym slubie. w ogole dziwne ze nie jestescie razem. tylko uwazaj bo byly moze Cie "kocha" bo nie jestes z nim i tylko miesza Ci w glowie. faceci sa takimi psami ogrodnika

w tym momencie widzie tylko takie ozwiazanie zeby spakowac sie wsiasc w samochod i bez slowa wyjachac do brata do niemiec i wtedy zostawie obydwoch

Gość idę się przedziurkować
🖐️

a w Vaterlandzie spotkasz przystojnego Hansa Brunera, i będziesz happy. O ile narzeczony ci nie zrobi sprawy, o jakieś tam niedotrzymanie przyrzeczenia

trzy tygodnie to sporo czasu, na myślenie, ja miałem ślub cywilny ze swoją lubą 15 lat nim wzieliśmy kościelny.

Gość pachnie mi bollywoodem