Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi jak to jest

zamierzam sobie zrobic sztuczne cycki

Polecane posty

moj chlopak lubi dziewczyny z duzym biustem, wiec zamierzam sobie powiekszyc biust. powiedzcie mi, czy to naprawde tak bardzo boli, ze sie nie da wytrzymac? i po jakim czasie schodzi opuchlizna? chce mu zrobic niespodzianke i nie chce, zeby sie wystraszyl tego, co bede miec pod bluzka...

nikt sobie tutaj nie robil operacji plastycznej ? :(

Gość żenujaca jestes po prostu
nie mam szacunku do takich ludzi:/ dlaczego? bo sama siebie nie szanujesz....

Gość hehehehahahahahahaha
SAMA sobie cyck*w snie powiekszysz ( a tak napisalas)!! pozatym robisz to dlsiebie czy dla chlopaka? bo ja CI pisze ze dlaniego nieawrto!

Gość wezwijcie lekarza
a jak drugi chłopak będzie wolał cycki mniejsze? Jak ci zagrają tak tańczysz?

no wiadomo ze sama tego nie zrobie, tylko chirurg... przeciez skarpetkami sobie nie wypcham stanika :P dlaczego uwazasz, ze sie nie szanuje? robie to dla nas, kocham go i wiem ze na pewno bedzie sie cieszyl z mojej operacji. a jesli on bedzie zadowolony, to i ja bede zadowolona :)

tedi, nie przesadzaj ;) ja wybieram sie do porzadnego lekarza, nie ma mowy o jakies nieudanej operacji :)

a szanujesz?? czy zrobiłabys sobie operacje powiekszenia gdyby twój chlopak lubil twoje piersi albo wolal abys miala mniejsze??

mam malutkie, nie mam nawet czego pomniejszac... :(

Gość A ja mam ochote na KWADRATOWE
Cycki. chce takie!!! Bylabym chyba jedyna na swiecie z takimi cyckami!!!!

pytam czy POWIEKSZYLABYS sobie piersi gdyby twoj chlopak lubił małe, czy zrobiłabys to tylko ze wzgledu na to ze sama tak chcesz??

Gość tazz
to jest bardzo drastyczny krok, i drogi... są metody mniej inwazyjne, za około 5 tys zł wstrzykuja jakis płyn /tłuszcz nie wiem na czym to dokładnie polega, ale efek tego zanika po kilku latach.... Tak decyzja musi być poparta silnym przekonaniem, jesli powie ci, że nie lubi twojego nosa to tez się zoperujesz... Popracuj nad poprawą swojej samooceny, poszperaj na necie, czy wiesz, że można np. schudnąć tylko dzieki przekonaniu swojwj podświadomości...

Gość tazz
to jest bardzo drastyczny krok, i drogi... są metody mniej inwazyjne, za około 5 tys zł wstrzykuja jakis płyn /tłuszcz nie wiem na czym to dokładnie polega, ale efek tego zanika po kilku latach.... Tak decyzja musi być poparta silnym przekonaniem, jesli powie ci, że nie lubi twojego nosa to tez się zoperujesz... Popracuj nad poprawą swojej samooceny, poszperaj na necie, czy wiesz, że można np. schudnąć tylko dzieki przekonaniu swojwj podświadomości...

Gość A-vtlof
Ja mysle o czyms zupelnie odwrotnym, wiec rozumiem Twoja desperacje. Jednak uwazam, ze jesli robisz, to TYLKO dla kogos, to naprawde NIE WARTO. Ja marze o malym biuscie od zawsze i chce to zrobic TYLKO DLA SIEBIE. Jesli zrobisz cos pod kogos bedziesz bardzo nieszczesliwa. www.gdybytylko.blox.pl

Gość :}
zaakceptuj swoje cialo takie jakim jest... a jesli on cie kocha to nic mu nie bedzie przeszkadzac

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

Gość jajajajajajajjajaja
a właśnie sobie skarpetkami wypchaj i juz

Gość Słodka idiotka....9
Pocieszające jest to, że są jeszcze głupsze ode mnie :D

Gość przegrałem swoje życie__
robisz to tylko dla swojego faceta, żeby zaspokoić jego pragnienie "cycatej" ? :O ile Ty masz dziewczyno lat? związek nie opiera się na cyckach 🖐️ jeśli robisz to dla siebie, bo sama chcesz - spoko :) ale jeśli robisz to dla faceta to raczej nie masz za równo pod sufitem :O