Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkas 12

Chce byc kelnrką,choć niewiem czy to dobra praca i co trzeba umieć , jakie przed

Polecane posty

Gość kkas 12
przedmioty

Gość toppplessss
ja ci podam jakie przedmioty sa obowiazkowe: 1. jezyk francuski - znajomosc "francuskiego" bardzo ulatwia prace kelnerce..szczegolnie, ze moze dorobic po godiznach na prywatnych zajeciach 2. matematyka- czy jak wezme z kasy piataka to szef sie kapnie (szybkie liczenie w pamieci zwieksza szanse dobrej klenerki na godizwy zarobek) 3. chemia- bardzo przydatna kiedy wkurwi cie klient i musisz mu cos dorzucic od siebie....(jak w mig sporzadzic miksture na sraczke) 4. PO czyli przysposobienie obronne- obowiazkowe jesli pracujesz na nocne zmiany i musisz sie uzerac z oblesnymi natarczywymi zulami, ktorzy chlapneli co nieco za duzo powodzenia w szukaniu pracy ;)

Gość MAriusz BHP
hahaha dobre żeby być kelnerką, język komunikatywny, miły uśmiech, wygląd, schludność

Gość ty aby jesteś w UK Mariusz
widziałeś kelnerki irlandzkie albo brytyjskie? Jaka schludność, wygląd i miły uśmiech? Te grube pasztety z plamami na koszulach i krzywymi kucykami w każdą stronę niezależnie od wieku i wielkimi złotymi kołami w uszach nazywasz schludnymi dobrze wygladającymi kelnerkami? To ty chłopie chyba jesteś na innych wyspach niż ja...

Gość albo jada
w innych miejscach niż ty :D ja pracowałam jako kelnerka w restauracji i nie było tam grubych obleśnych pasztetów w kucykami na boku..

Gość tak bo zamienili je już
polkami, w każdym nawet 5 gwiazdowymi hotelu w UK takie kelnerki są, bo innych nie mają, poprostu ...

Gość Pedorita
Toppplessss hahaha świetne!!!!!!!!!!!! :D:D