Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarna princessa

sprośne kawaly znacie jakieś?

Polecane posty

Gość ggfhgfhf
hehe

Gość uwa...
Do mózgu faceta wpadaja dwie szare komorki.Patrza ,że są tu same. Zastanawaiaja sie , co będą tu same robiły. Nagle pojawiają jeszcze 3. Ucieszyły sie więc ,że będą miały w końcu jakieś towarzystwo.A te trzy , które wpadły wołają.." chodźcie do nas, co będziecie tu same robiły, my wszystkie jesteśmy na dole'

Gość ofermm a
Idzie anioł z pedałem po niebie. Anioł mówi: - Jeżeli będziesz się dobrze zachowywał to zostaniesz w Niebie, a jeśli nie, to pójdziesz do piekła. - Dobra. Nagle aniołowi spadł klapek. Anioł schyla się po klapka, a pedał go rżnie w tyłek. Anioł mówi: - Jeśli jeszcze raz tak zrobisz to pójdziesz do piekła. - Dobra - odpowiada pedał. Za chwilę znowu spada klapek aniołowi, podnosi go, a pedał to samo. Anioł mówi: - Idziesz do piekła. Za kilka miesięcy anioł postanowił odwiedzić pedała. Przychodzi i mówi: - Diabeł, co u was tak zimno, zawsze jest tu ciepło? Diabeł odpowiada: - Takiś mądry, to sam się schylaj po węgiel!

Gość ługa ługa
Idzie facet przez pustynię i zobaczył oazę. Podchodzi i zaczyna pić, nagle atakują go tubylcy, którzy mu grożą. T: Co wybierasz: śmierć czy ługa-ługa? F: Ługa-ługa- odpowiada. Wy*uchało go całe plemię, stoi ledwo na nogach i znowu zobaczył oazę. Zaczyna pić, nagle atakują go tubylcy, którzy mu grożą. T: Co wybierasz: śmierć czy ługa-ługa? F: Ługa-ługa - odpowiada. Wy*uchało go całe plemię, ledwo się czołga i znowu zobaczył oazę. Zaczyna pić, znów atakują go tubylcy, którzy mu grożą. T: Co wybierasz: śmierć czy ługa-ługa? F: Ługa-ługa - odpowiada. Wy*uchało go całe plemię, czołga się już ostatkiem sił i znowu widzi oazę. Zaczyna pić, ponownie atakują go tubylcy, którzy mu grożą. T: Co wybierasz: śmierć czy ługa-ługa? Facet już dłużej nie wytrzymuje: - Śmierć - odpowiada. - Śmierć, ale tylko przez ługa-ługa - odpierają tubylcy.

Gość romek45
Idzie słoń przez pustynię i spotyka gołego Araba. I słoń do niego: - Ejj, Arab, jak ty możesz oddychać taką małą trąbą?

Gość gdds
a to jest zajebisty kawal polski : w pewnej strej polskiej rodzinie ojciec przelecial swoja corke i zrobil jej dzieciaka, a matka na to : -cos ty najlepszego zrobił ojciec - było ciemno niewidzilem, myslalem ze to ty lezysz w lozku mataka - o ty durniu ojciec - jo lapy nie kupita dupy nastawita i mata hahhahaha dobre albo jeszce jeden idzie pewna miastowa facetka ulica na wsi i spotyka chlopa co jezdzi szmbonierka i pyta sie go - panie gnojarzu ktora godzina a on na to -jedynasta kurwo z miasta

Gość o kotku kawal
Przychodzi Jasiu do domu. Mama patrzy na niego i pyta: - Jasiu dlaczego jesteś taki poobdzierany? - Mamo,szedłem ze szkoły przewróciłem się i się poobdzierałem. - Nie kłam Jasiu,powiedz mamusi prawdę - Dobrze mamusiu,wszedłem na drzewo i spadłem i się poobdzierałem - JASIU natychmiast powiedz prawdę mamusi - Mamo to jest mój Kot i będę go pierdolił kiedy będę chciał.

Gość ten jest najlepszy
Pewna zakonnica zobaczyla na ścianie grafiti z napisem piz**. Zdziwiona poszła do księdza i pyta co to znaczy. Ksiądz nie chciał przeklinać, wiec powiedział że to inaczej czoło. Nastepnego dnia zakonnica widzi nowe grafiti, z napisem ch**. I znowu poszła do księdza. Ksiądz nie chcial przeklinać, więc mówi jej, że to inaczej człowiek. Dwa dni później widzi już trzecie grafiti, z napisem kur**. Znowu poszła do księdza, ksiądz znowu nie chce przeklinać, wiec mówi że to inaczej zakonnica. Tydzien poźniej ta sama zakonnica jedzie tramwajem i mowi: - Ale mi się piz** spocila! Wszyscy zaczęli się na nią gapić, na co ona mówi: - Co ch*je, ku*wy nie widzieliście?

Gość moral
Stoi myszka nad brzegiem rwącej rzeki, widzi - z boku stoi ptak i mówi myszka: - Ptaszku, przenieś mnie na drugą stronę rzeki. - Nie. - Ale ja proszę. - Nie. Myszka wkurzyła się i przepłynęła. Jaki morał z tej bajki? GDY PTAK TWARDY - MYSZKA MOKRA.

Gość glupie blodynki
Dlaczego blondi nic nie mówi po stosunku? 1. z obcymi mama jej rozmawiać zabroniła; 2. z pełną buzią się nie mówi. za zadne skarby nie chcialbym miec blondynke za dziewczyne

Facet przeczuwający że leży na łożu śmierci wzywa lekarza. - Panie doktorze, czy jest mi pan w stanie jeszcze pomóc? - Niestety... nie - odpowiada lekarz. - W takim razie prosze chociaż spełnić moją ostatnią prośbę - prosi . Prosze powiedzieć wszystkim, że zmarłem na aids. - Dlaczego? - dziwi się lekarz. - Po pierwsze - będę pierwszy we wsi. - Po drugie - nikt nie ruszy mojej baby. - Po trzecie - ci którzy ją mieli, powieszą się sami.

Dwoch wariatow wylowilo trupa i postanowili go reanimowac. Wzieli słomkę, wsadzili w odbyt i zaczeli dmuchac.. Pierwszy mowi: -kurwa.. zmęczyłem się, teraz twoja kolej Na to drugi wyjmuje słomkę, wsadza odwrotna strona i mowi: -brzydze się tobą..

Facet chcial sobie kupic jakies drapiezne zwierze, zeby zagryzlo mu tesciowa, ale w sklepie byly tylko pelikany. Sprzedawca powiedzial, ze sa one wyjatkowo grozne, wiec kupil dwa do domu. Postanowil je wypróbowac: - Pelikany na stól! Pelikany totalnie rozpieprzyly stolik. Facet wniebowziety mówi dalej: - Pelikany na krzeslo! Ptaki rozdziobuja krzeslo. Nagle wchodzi tesciowa i od progu krzyczy: - A na chuj ci pelikany?

Uciekają partyzanci, gonią ich Niemcy. Wpadli do obory, patrzą skóra z krowy leży na słomie, no to bach, Franek poszedł w przód, Józek w tył i udają krowę. Niemcy wpadli do obory, zobaczyli zachudzone zwierzę, a że to gospodarny naród, to postanowili coś z tym zrobić. Franek (ten z przodu) z przerażeniem szepce do Józka: - Jezus Maria, oni kubeł siana niosą, co robić? - Jedz Franiu, jedz, bo się wyda. Wściekły Franio zeżarł co mu dali i widzi, że idą z dokładką. - Jezus Maria, oni drugi kubeł siana niosą, co robić? - Jedz Franiu, jedz, bo się wyda. Zeżarł, a za chwilę: - Rany Boskie, oni z wiadrem wody idą. Co robić? - Pij Franiu, pij, bo się wyda. Wypił i jak głupi rechocze. Pyta się Józek: - Ty Franek, z czego tak rechoczesz? - Trzymaj się mocno Józiu. Oni byka prowadzą!

Gość cytat z historii
Benjamin Franklin powiedział: "Wino dostarcza człowiekowi mądrości,piwo wolności, a woda bakterii". W wyniku niezliczonej ilości badań uczeni udowodnili, iż wypijając 1 litr wody dziennie, wchłaniamy rocznie 1 kg escherichia coli - bakterii znajdowanej w fekaliach. Innymi słowy, pijąc wodę spożywamy rocznie kilogram gó**a. Natomiast pijąc piwo i wino (tequille, rum, whisky, wódkę lub inny napój) NIE ponosimy tego ryzyka, ponieważ alkohol podlega procesowi uzdatniania i oczyszczania poprzez gotowanie, warzenie,filtrowanie, destylację oraz fermentację. Pamiętaj: Woda = gó**o. Wino, wódka, piwo = Zdrowie. Dlatego znacznie lepiej jest pić wódkę i pleść głupstwa, niż pić wodę i być zasrańcem. Nie musicie dziękować mi za tę cenną informację - Wybór należy do Ciebie!

Gość uppppppppppppp

Gość mama84
SEKS WSZĘDOBYLSKI >Ma miejsce przed ślubem i jak sama nazwa wskazuje, dwoje ludzi uprawia >go w dowolnym miejscu. Naturalną koleją rzeczy po ślubie nadchodzi etap >SEKSU SYPIALNIANEGO. Jak sama nazwa wskazuje odbywa się on w sypialni małżeńskiej. >A potem nieuchronnie dochodzi do: SEKSU PRZEDPOKOJOWEGO. Na tym etapie >małżonkowie sporadycznie mijając się w przedpokoju rzucają do siebie: >pie**ol się !

Mąż z żoną spacerują po ogrodzie zoologicznym. gdy przechodza obok klatki z gorylami,potężny samiec wyciągnął łapę i wciągnął żonę do środka.Zaczął z niej ściagać ubranie w zupełnie w niedwuznacznych zamiarach. -kochanie,zrób coś!-prosi żona. -powiedz mu,że Cię głowa boli... -czesc stary,słyszałem ze sie ożeniłeś.Gratuluję.przyznaj sie,ładna ta twoja zona? -wszyscy mowia,ze jest podobna do Matki Boskiej. -niemozliwe,pokaz zdiecie. -O,MATKO BOSKA!!!!!!!!!!!! -jak wygląda pozycja-na lisa? -on cała noc sie czai,a rano ucieka. -a pozycja na zabe? -on leży,jemu lezy,ona rechocze.

Trzy pary przyjaciół wybrały się na wycieczkę, ale w hotelu okazało się, że było zamieszanie z rezerwacjami i muszą wszyscy spać w jednym pokoju. W pokoju tym były dwa ogromne łoża i zdecydowano, że kobiety będą spały w jednym a mężczyźni zajmą drugie łoże. W środku nocy mężczyzna śpiący w środku budzi się i mówi do śpiącego obok: - Wypuść mnie ! Musze się dostać do mojej żony ! Mam najpotężniejszy wzwód w zyciu i muszę to z nią wykorzystać! - No dobra. A chcesz żebym poszedł z Tobą ? - Po kiego diabła? - No bo to mojego penisa trzymasz..

Dziadek miał problem z erekcją. Poszedł z problemem do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam 82 lata i już nie chce mi bryknąć, a moja żona ma 70 lat i jeszcze by mogła! Lekarz oczywiście przepisał mu viagrę. Dziadek wziął 2 tabletki od razu. Po tygodniu lekarz spotyka wnuka tego dziadka i pyta co u niego. Wnuk mu odpowiada: - Panie doktorze na drugi dzień po wizycie u pana babcia umarła, 3 sąsiadki są w ciąży, a kocica jak dziadka widzi to na dupie siada!

Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególności jego zbyt częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko. Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób aby kawałek wystawał na zewnątrz. Rano, jak zawsze mąż aby poczuć się lepiej wszedł pod prysznic. Myje się, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i ... Co....co to jest? Wyciąga z tyłka prezerwatywę...... Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni , żona pyta: - Jak się wczoraj bawiłeś? Jak żyją Twoi koledzy? Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada: - Koledzy? Ja już nie mam kolegów...

Jak uprawiają seks co niektórzy: BANKIER - na raty ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo, zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije króla nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min. to zimny NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, tylko żeby wepchnąć ten swój złom...

Ten pierwszy raz: Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę,która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie I Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zwyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie... Spojrzała się na mnie przerażona: "Jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?" Odpowiedziałem tylko: - No pewnie, i podniosłem kciuk, by jej pokazać.

Mąż i żona jadą przez wieś samochodem. Nie odzywają się do siebie, bo są świeżo po kłótni. Nagle żona spostrzega stadko świń i pyta pogardliwie męża: - Twoja rodzina? - Tak, teściowie!

Gość joj oj joj joj oj
na posterunku policjant do poszkodowanego: -niech pan opowie co panu zrobili -kazali mi obrocic sie tylem i wypiac.. -napastowali pana?! -nie, na sucho pojechali

Żołnierz wpada w biegu na zakonnicę, i ledwo łapiąc oddech pyta, "Czy mógłbym ukryć się pod pani habitem, proszę! Wyjaśnię za moment." Siostra się zgadza. Chwilę później dwóch wbiega policjantów wojskowych z pytaniem, - "Siostro, czy widziała siostra żołnierza?" Zakonnica wskazując odpowiada, "Pobiegł tędy." Po tym jak policjanci pobiegli dalej żołnierz wyczołguje się z pod jej habitu i mówi, "Nie wiem, jak siostrze dziękować. Widzi siostra, ja nie chcę jechać do Iraku." Siostra odpowiada, -"Całkowicie to rozumiem." Żołnierz dodaje, -"Mam nadzieję, że to nie jest niegrzeczne, ale ma siostra wspaniałą parę nóg!" Siostra odpowiada, -"Jeśli spojrzałeś nieco wyżej, to pewnie zauważyłeś, że mam też wspaniałą parę jaj . Ja też nie chcę jechać do Iraku."

Gość upupup

W środku nocy mąż zrywa się z łoża i przestępując z nogi na nogę trzyma się za krocze. Zaspana żona pyta się go: - Co ci się stało? - Aaaaa... bo nagle mi się baby zachciało. Żona roskosznie się przeciąga i mówi: - To zapraszam..... Mąż na to: - Eeee niee.... rozchodzę to Dorastająca wnuczka wybiera się na prywatkę. - I jak wyglądam, babciu? - Ślicznie, ale chyba zapomniałaś włożyć majteczki? - A czy babcia jak idzie na koncert to wkłada watę do uszu?

Młoda parka nastolatków nocuje u babci i dziadka dziewczyny, pech chciał że kanalizacja zaszwankowała i dziadek musiał spac w ich pokoju... i tak kazdy na osobnym łózku coby przykładnie i pobożnie było... Młody chłopak wpadł na pomysł że aby nie podpadło nic że trzymają się ich amory, będzie mówić "podaj pączki" jak mu się zachce kochac a wtedy ona przyjcie ciuchutko na jego łóżko... i tak wybiła 01.00 w nocy młody wierci się w łóżku, wytrzymac nie może i w końcu mówi "podaj pączki" więc dziewczyna przyszła... po fakcie wybija 03.00 jej się zachciało znowu to mówi "podaj pączki"- przyszedł on do niej... nie minęła 04.00 a ona słyszy "podaj pączki" nagle zerwał się dziadek z łóżka i krzyczy: - wy przestańcie jeśc po nocy te cholerne pączki bo na mnie lukier co chwila kapie!!!