Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm tak sie zastanawiam

moj facet przyznal sie.. ze...

Polecane posty

kiedys zamowil sobie prostytutke do domu... Co prawda nie bylismy wtedy razem, ba, nawet sie nie znalismy, ale.. jakos tak dziwnie.. Dziewczyny, czy ktoryś z waszych chłopaków też kiedyś coś takiego zrobił?

Gość do mojego pokoju
akurat któryś się przyzna...

ja bym wybaczyła ale kazałabym mu zrobić test na AIDS i na obecność wirusa HPV

Lily, ale przeciez w gumkach był.. Zresztą jak mnie miał zarazić to już to zrobił ;)

Gumki nie daja 100% zabezpieczenia :P W sumie mała szansa że coś złapał, więc jak chcesz. Na szczęście nie byłam w takiej sytuacji.

w ogóle o tym nie pomyślałam, wystraszyłaś mnie trochę :/

Gość nie stresuj siee
jak byl w gumkach, to nic nie zlapal 🖐️

No mam nadzieję :)

Gość .....bbbbb
tragedja... z dziwka... no masakra fajnie ze sie przyznał ale ja bym go zuciła w pyzdu

bbb, ale właściwie... czemu od razu rzucać?..

Gość .....bbbbb
nie czułabym sie z tym dobrze... zwłaszcza podczas seksu ... wszytsko pieknie ładnie a tu nagle sobie przypominasz ta historie z prostytutką ... niezbyt fajnie

Hmmm, nie no, aż tak to nie jest :) W łózku nam się super układa. W sumie to nie problem, tak tylko was pytam czy któraś też miała takie 'doświadczenia' :)

Gość Malinka136
Jestem z facetem od 2 miesięcy i przyznał się, że zanim mnie poznał to skorzystał z usług takiej pani. Jednak powiedział że zanim się ze sobą prześpimy to on będzie chciał zrobić badania (też się zabezpieczył i robił to z nią w prezerwatywie). Poszliśmy razem oddać krew i doopa. Okazało się że badania bedą tylko wtedy prawdziwe gdy od momentu stosunku z osobą podejrzaną o nosicielstwo minie pół roku bo dopiero wtedy choroba może się rozwinąć i jest całkowicie wykrywalna, a on to robił miesiąc przed poznaniem mnie. I teraz nie wiem co zrobić...Powiedział że możemy zaczekać jeśli się boję...

Malinka, dzięki za podzielenie się historią.. Ale powiedzcie, jeśli gumka nie pękła, to czemu nie daje 100% zabezpieczenia przed chorobami?

Gość bo virusy hiv są bardzo małe.

Gość ssssssssssssssss
ja bym mojego zabiła :D

Gość .....bbbbb
la firynda.. jak widac nie o innych tylko o facecie ktorego kocham i o jakiejs dzwice miłe by to nie było a jadnek jakis obraz przed oczami bym miała ...

Nie robie problemu, ot pytam ;)) I obawiam sie ze rowniez zdarzylo mu sie jakas naiwna zaliczyc ;) Nie no, doceniam jego szczerość :)

Gość niebieska kropka
mój facet też się do tego przyznał. Było to zanim się poznaliśmy. Zrobił wszystkie badanie. U mnie było o tyle niezręcznie, że powiedział mi o tym na dwa miesiące przed naszym ślubem. Zryczałam się. Szczerze rozmawial;iśmy, wiem dlaczego to zrobił. Nie powracamy do tego tematu bo po co; zdarzyło się to na długi czas zanim się poznaliśmy, to nie zdrada. Było mi dziwnie wówczas, a teraz jest to dla mnie nic nie znaczący fakt z przeszłości.

Gość Do ...niebieska kropka
I masz rację,nie mozna mieć pretensji do jego przeszłości, na pewno nie jest to zdrada, a przeszłości nikt nie zmieni chociażby bardzo, bardzo chcial. Jestes bardzo mądra dziewczyna, że w ten spos ób podchodzisz do sprawy i nie wracasz do tego incydentu z jego życia, bo nie ma nic gorszego jak wygadywanie komuś czegoś. Takie postępowanie może tylko prowadzić w zaułek bez wyjścia ... pozdrawiam i zyczę szczęścia

zamowil sobie tzw, call girl do domu, ale przeciez cie nie zdradzil, to jego przeszlosc i tyle. Bylo, minelo.. To tak jak inni ruchaja nowo co poznane laski na imprezach np.