Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę kierowcą

Zmiany w egzaminach na prawo jazdy

Polecane posty

Gość będę kierowcą

Czy to prawda ze od 1 maja egzamin ma trwac 25 minut?? Jezeli tak to proszę o jakies wiarygodne źródło, jakąś stronkę, cokolwiek, bo zdania są tak podzielone ze juz nie mam pojęcia co i jak

Gość będę kierowcą
Naprawdę nikt nie wie? Kurcze, szkoda, bardzo mi zależy żeby się dowiedzieć jak jest na prawdę.

a co to za różnica czy będziesz jeździć 45 czy 25 minut jeśli umiesz jeździć to żadna

Gość będę kierowcą
Taka ze jak skrócą czas jazdy to skróci się czas czekania na egzamin. Zadałam konkretne pytanie, jeżeli nie znasz odpowiedzi to po co się wypowiadasz nie na temat? :)

Gość A ja......
Słyszałam, że ta zmiana miała już być od 1 kwietnia i niema... więc sądzę, że tym razem też nie będzie :) A raczej jestem pewna :)

Gość będę kierowcą
Też mi sie tak wydaje niestety, ale myślałam że jednak macie jakieś poważne info w tej sprawie. Cholera... No nic, trudno.

Nie. Jeszcze niedawno moj instruktor na kursie mowil,ze nawet przez sejm jeszcze nie przeszlo. To plotki, slyszalam je juz w lutym,ze od 1 marca. Poza tym źle rozumiesz te 25 minut. Egzamin moze trwac i 40minut, zalezy od widzimisie egzaminatora. Po prostu jeśli uzna, ze umiesz jezdzic,to bedzie mial prawo zakonczyc szybciej egz. Cale szczescie ja juz zdalam....:)

Gość A ja......
Moje źródło jest takie, że mam w domu egzaminatora :) Na pewno nie będzie teraz czegoś takiego :)

Gość będę kierowcą
Dobrze rozumiem te 25 minut :D To logiczne że może trwać dłużej. Ale myślałąm że jednak to trochę rozładuje te straszne kolejki i czekanie na egzamin min. 2 miesiace. No trudno.

Gość będę kierowcą
nie dziękuję :D