mila_Agata 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Dostałam okres brzuch boli mnie jak cholera ale kurde najpierw pzrez pol godziny sie lało a teraz nic mi sie nie leje od 6 godzin ani kropla! Czy coś jest nie tak..?POMÓŻCIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FFanta Napisano Kwiecień 19, 2009 a w jakim jestes wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ponad 20 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 pomożcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niechcąca Napisano Kwiecień 19, 2009 Nie widzę w tym niczego złego, na pewno zacznie znowu cieknąć, spokojnie. Też tak miałam nie raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 dziekuje bardzo za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila_Agata 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Ale jesli ktos mial taki przypadek to piszcie prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FFanta Napisano Kwiecień 19, 2009 napewno za jakis czas ( kilka godzin) znow sie pojawi. tez tak czasem mam. na poczatku jest obfity, potem nie ma. po czym znow jest. to tak gdzies do 5 dni i po okrescie :) mysle ze to nic powaznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach