Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pewna..

pierwiosnek na skore8364?

Polecane posty

Gość nie jestem pewna..

witam mam pytanie.nie mieszkam w Polsce.chcialam kupic bratek zeby pic na skore.przez przypadek kupilam pierwiosnka wyczytalam ze tez mozna stosowac na skore i ma dzialanie podobne do bratka.probowal ktos moze ? moze ktos wie czy w anglii mozna dostac wogole herbatke z bratka?w polskich sklepach nie ma a w angielskich sklepach i zielarniach tez sie nie sptkalam... pozdrawiam

Gość pewnie kupiłaś
pewnie kupiłas Evening Primrose Oil ? To jet to samo co wiesiołek. Poszukaj w necie, ale na pewno działa na skórę.

Gość nie jestem pewna..
tak dokladnie to kupilam :) troche poczytalam na necie i juz wzielam pierwsza kapsulke. mam nadzieje ze cos pomoze pozdrawiam

Gość pewnie kupiłaś
działa na skórę , włosy i ogólnie utrzymuję równagę hormonalną kobiety w normie.Najlepsze efekty są jak się stosuje regularnie , systematycznie i długo. Niektóre kobiety stosują tylko w pierwszej połowie cyklu , ale są tez i takie które zażywają cały miesiąc. Na twoim opakowaniu pewnie pisze żeby zażywać cały miesiąc. Ja też stosuje cały miesiąc. Powodzenia i pozdrawiam.

Gość pewnie kupiłaś
acha i rozgniecioną kapsułkę mozna stosować na skórę, jeżeli jest barzdo wysuszona i w złej formie.