Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonellaa

jak mozna kupowac takie szmaty za taka kase?

Polecane posty

Gość iwonellaa

Drażni mnie ten wysyp na allegro targowych bluzek w kosmicznych cenach. Zdjęcia są tak podrasowane, że hej a do tego tak poza tematem ta dziewucha allegrowa jak ją nazywam ma tak zretuszowany ryj, że aż się pixele rozpływają! No po prostu badnijcie tą bluzke. Może i jest ładne ale max dała bym za nią 19,99 http://www.allegro.pl/item605150801_bluzka_z_koronka_zielona_collection_2009_roz_s_m.html#gallery Co o tym sądzicie??

Gość COŚ W TYM TEMACIE
Masz racje heheh "bluzka z kolekcji francuskiej" "perełka" dobre !!!! A ta laska to ma tak ohydny make up !!!

Gość COŚ W TYM TEMACIE
ja bym nawet 19.99 za nią nie dała bo dodac jeszcze przesyłkę to wole w normalnym sklepie kupić!! A na tym zdjeciu widać że to jakis badziewny materiał!

Gość iwonellaa
a najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że ludzie to kupują!! Skąd się biorą takie idiotki?? Przecież każda aukcja na której jest ta laska jest równoznaczna z tym, że jakoś jest targowa więc CENA JEST WYGÓROWANA!!

Gość iwonellaa
no właśnie na innych aukcjach się pokusili na identyczne bluzki!! co za badziew

Gość a ty uwazasz ze 49
to jest "taka kasa"?:D Współczuję. Za 49zeta to kupisz chleb, dwa litry soku i kawałek wędliny plus worek ziemniaków, dziecko🖐️

Gość a ty uwazasz ze 49
poza tym ubrania się ZAKŁADA, a nie ubiera, w dodatku trzeba być naprawdę bezrobotnym i przegranym, żeby w poniedziałek rano oglądac bazarowe szmaty na Allegro:D dobre

Gość iwonellaa
żenujący jest Twój post, wiesz chyba nie powinno Ci obchodzić co i kiedy robie a poza tym jakoś prawie wszyscy poza toba twierdza, ze to droga szmata. Tak na marginesie 49zł to nie dużo ale za rolke papieru toaletowego 49zł też dasz? Widać trafiłam w czuły punkt. Sprzedające tylko zacierają ręce na takich jak Ty, którzy za gówno zapłacą nawet 200zł. ale nie bede z Toba dyskutowała bo poziom Twojej wypowiedzi jest bardzo niski. Sorry ale od spodu nie puka już nawet frytka

Gość iwonellaa
A TERAZ MAM DLA WAS RARYTAS JEŚLI CHODZI O ZAKUPY NA ALLEGRO. O to jedno body, które widziałam na allegro, nie mój styl ale wyglada kusząco, powiedzmy seksownie. Pierwszy link to zdjęcie jakie jest wszedzie a drugi to real foto który jakiś sprzedawca zdecydował sie umieścić w aukcji!!!!!! ha ha ha http://img10.imageshack.us/img10/8182/605789394.jpg http://img10.imageshack.us/img10/6654/9061b.jpg

Gość iwonellaa
buuu zaraz podam wam linko do aukcji

Gość real foto manekina
:O

Gość Imagination1984
I WŁAŚNIE TO JEST MAGIA INTERNETU, FOTY SĄ TAK RETUSZOWANE ŻE WSZYSTKIE UBRANIA NA NICH WYGLĄDAJĄ ZUPEŁNIE INACZEJ NIŻ W RZECZYWISTOŚCI ;/ ZDJĘCIA POWINNY ODZWIERCIEDLAĆ ICH RZECZYWISTY WYGLĄD! ;/

Gość iwonellaa
ale musicie przyznać, że to już jest bezczelność sprzedawać coś takiego bez real foto :):):):) ja bym zabiła za takie gówno

Gość COŚ W TYM TEMACIE
niestety ale prawda jest taka że w przypadku sprzedaży internetowej połowa sukcesu to dobrze "zrobione" zdjecie!!! Nie ma się co oszukiwać, w większości zdjęcia nie odzwierciedlają "realu"

zgadzam się.. dobry aparat, Photoshop .. Z tą bluzką też się zgadzam .. okropna.. i widać tam takie białe paski tzn ktoś chyba ją prasował a to jest sztuczne i podczas prasowania robią się takie zagniecenia białe jakby.. Dla mnie 50 zł to dużo.. A co do stroju to masakra.. całkiem inny..

Gość tradycjonalistka
Na allegro są wystawiane takie szmaty,że szok.Na zdjęciach ok,a jak przyjdzie paczka,to wstyd w tym chodzić.Oczywiście nie wszystkie rzeczy takie są,ale większość to badziewie!

Gość słuchajcie
ostatnio na allegro spodobała mi się bluzeczka, która reklamowała nasza sławna modelka z fotoszopa :-) dlatego też nie byłam do końca do niej przekonana ( do tej bluzki) kosztowała ona 79 zł nastepnego dnia poszłam na rynol u nas w mieście i widziałam identyczną za 30 zł !!!!!!

ja kupilam sukienke z allegro z viktorias sicret to byl moj pierwszy zakup jaki dokonalam na allegro i doznalam szoku poniewaz sukienka kosztowala 300 a wygladala co najwyzej na 50 gatunek masakra zreszta wygladala jak by byla noszona od tamtej pory juz ciuchow nie kupuje ...a ta wyretuszowana laska jest okropna z twarzy