Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeelkaaa

Mój mały - wielki kompleks.. MOJ BIUST... - powód do zdrady?

Polecane posty

Gość eeeelkaaa

Witam, Prosze odrazu nie pisac tysiąca słów krytyki.. Nie mam zamiaru tu się dowartościować.. Poprostu, naszła mnie taka mysl.. Jestem w związku od 3 lat z chłopakiem.. Wydaje mi sie, ze jestesmy szczesliwi.. Zanim go poznałam, wiedziałam ze mój chłopak uwielbia duze biusty.. Mnie niestety Bozia obdarowała tylko takim: http://s6.zapodaj.net/80114516.jpg.html Czy zatem Panowie, biust moze byc dla was powodem do zdrady..? Co powinnam zrobic.... by byc atralcyjniejsza dla chłopaka.. ? Czy.. sa tu panowie ktorzy takze uwielbiaja duze biusty, a ich partnerka ma mały.. ? Czy mimo tego, nie macie zamairu jej zdradzic? Jak to jest...

Gość ciekawski profesor
a co byś zrobiła gdyby twój partner miał małego fiutka? zdradziłabys?

Gość eeeelkaaa
Nie ja nie zdradziłabym.. ale no cóz, nie od dzis wiadomo ze faceci to gorsze świnie pod tym wzgledem.

Gość facet xxxx
trudno powiedziec, zalezy od egzemplarza. dla mnie nie, i dla normalnych tez pewnie nie, w koncu biorę ja taką jaka juz jest (przecież z jakiegos powodu mi się spodobała), i nie mam zamiaru ingerowac ale pewnie bywają ludzie i parapety.

masz rewelacyjne piersi. Wykorzystuj ich atuty a chłopak będzie zachwycony. Małe zgrabnie sterczące, ładnie prezentują się bez stanika pod bluzką z miękkiego materiału, najlepiej jedwabiu. W zależności jaką postawę przyjmiesz będą skromnie ukryte lub poprzez gest ramionami rękami i całą postacią możesz pokazać komu chcesz i kiedy chcesz ich miękki owal i twardy szpic.

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
bardzo ładne cycuszki

ładnie prezentują się bez stanika pod bluzką z miękkiego materiału, najlepiej jedwabiu No coś Ty!!! Przecież takie sterczące sutki to najgorszy obciach na świecie! Totalny brak klasy :P I wcale ładnie to nie wygląda.

eeeelkaaa a ja jestem dziewczyna i też Ci powiem ze masz bardzo ładny biust. Tez miałam kiedys taki kompleks ale bardzo szybko sie z niego wyleczyłam - za sprawa faceta oczywiście. Jeśli Twoj facet jest normalnym człowiekiem na poziomie to dla Niego jest to najładniejszy biust i jeśli dajesz mu to co potrzebne facetowi do szczęscia to Cie nie zdradzi tylko dlatego ze nie masz duzych piersi.

"takie sterczace sutki to najgorszy obciach na swiecie" ten text mni rozwali :D:D:D:D Autorko nie przejmuj sie tak swoimi cyckami, bo sa ok, nie masz powodow do kompleksow

brak klasy... tia, ale każdemu facetowi staje na widok takich suteczków:D nie przypadkiem manekiny w sklepach taż mają wyraźnie zarysowane sutki Autorko Twoje sutki są rewelacyjne!! moim zdaniem nie liczy się wielkość tylko kształtność, a Ty masz całkiem ładne piersi

Gość a jak dla mnie to ona wcale
nie ma piersi:( i wcale nie mam wielkich piersi, że tak piszę:P mam tylko C i wg mnie mam takie sobie, a te na fotce cóż...jakbym była facetem nie byłabym z nich zadowolona:)

Ogólnie to foto jest bez karteczki, więc się nie liczy 😴 Ale pocieszę cię - piersi masz pewnie niezłe, tylko czemu stanęłaś plecami do zdjęcia? :classic_cool:

Autorka ma bardzo ładne piersi :) Ale mi chodziło o sutki wyraźnie zarysowane pod bluzką :P To już nie jest ładne.

Brak biustonosza pod cienką bluzką to tak samo jak np. mini + kabaretki :P

Gość sseebbaaa
Nie będę słodził, masz bardzo małe piersi i mi osobiście takie się nie podobają. Nie lubię też ogromnych, ale powiedzmy średnie, takie jak ma moja kobieta. Z drugiej strony nie rozumiem tego tematu. Jesteś z chłopakiem trzy lata, to chyba znaczy że jednak jemu Twój biust nie przeszkadza? A jak nie, to po co ten problem?

Gość marna prowokacjaaa
jasne spieprzałabyś do pierwszego lepszego z wiekszym fiutem! 🖐️

Gość takajedna69
mam takie jak ty i mialam kompleksy ale juz troche z nich wychodze

Gość a mi sie vpodobaja takie cycki
powaznie, pisze facet

Gość mi się podobają
ja też uważam, że one są ładne i zgrabne. Na pocieszenie dodam, że mam dużo mniejsze:(

Gość Ładne masz ciało
dziewczyno i piersi też

Gość onfacet
matko jedyna, ale cudowna dziewczyna!!!!! elka, piersi masz wspaniałe, no idealne wręcz, tak jak ktoś napisał, pod lekką bluzkę bez stanika... i facet zwariuje, uwierz mi!! Ja to bym je docenił....

Gość onfacet
Jeszcze dodam, że ja UWIELBIAM mały biust, a moja partnerka ma całkiem spory. I mimo tego co tu napisałem, to przez mysl mi nie przeszło, zeby Ją zdradzac ze wzgledu na biust! tfu, w ogole zeby Ją zdradzać!

Gość observer XYZ
Jeszcze coś o sutkach zarysowujących się pod bluzką. Teoria że to obciach i nieestetyczne pochodzi od zazdrosnych babek, najczęściej z duzymi piersiami. Zazdroszczą seksownego wyglądu innego niż biust wyglądający z dekoltu. Tymczasem wielu facetom bardziej podobają się swobodnie kołyszące się niewielkie piersi co podkreślają sutki rysujące się przez bluzkę niż duże ale zamknięte sztywno w mocnym i grubszym staniku. Charakterystyczne jest że takie widoki krytykują niemal wyłącznie kobiety bo faceci to uwielbiają.

"Nie ja nie zdradziłabym.. ale no cóz, nie od dzis wiadomo ze faceci to gorsze świnie pod tym wzgledem." Nie zdradziłabyś tylko dlatego, że masz brzydkie, małe piersi i masz uzasadniony kompleks. Zatem jezeli Twój facet nie ma kompleksu małego członka to Cię zdradzi albo przynajmniej zostawi prędzej czy później. 🖐️

Prawiczek Ty sie ciesz ze gdzies cycki zobaczyłeś:) nie każdy facet jest palantem który dla większego biustu zostawi kobiete która kocha

Masz małe cycki, to już wiemy. :)🖐️ Faktycznie jezeli już się z nią związał(czyli zaakceptował) to byłby palantem, gdyby teraz ją z tego powodu zostawił. 🖐️ Natomiast odrzucenie dziewczyny z powodu małych cycków jest jak najbardziej ok. 🖐️

Nie masz zadnych powodow do kompleksow. Masz naprawde piekne piersi. Ja rowniez mialam ten kompleks. Od zawsze marzylam o operacji plastycznej i moje marzenie sie spelnilo... Od 2 miesiecy mam wymarzoná miseczke (male) \"D\", ale niestety moje sutki sa wklesle odkad tylko pamietam wiec i tak nie pozbylam sie kompleku do konca. Ciesz sie, ze je masz. To jest naprawde SEXY ;)

Nie masz zadnych powodow do kompleksow. Masz naprawde piekne piersi. Ja rowniez mialam ten kompleks. Od zawsze marzylam o operacji plastycznej i moje marzenie sie spelnilo... Od 2 miesiecy mam wymarzoná miseczke (male) "D", ale niestety moje sutki sa wklesle odkad tylko pamietam wiec i tak nie pozbylam sie kompleku do konca. Ciesz sie, ze je masz. To jest naprawde SEXY ;)