Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to straszne_

Jestem w szóstym miesiącu ciąży i dalej nie znam płci...

Polecane posty

Gość to straszne_

😭

Gość esy-floresy
daj się zaskoczyć na sali porodowej :) nie lubisz niespodzianek?

ja tez nie znam i nie widze w tym nic strasznego a jestem w 7 miesiacu:) z mezem sie juz przyzwyczailismy ze bedziemy miec niespodzianke i sie cieszymy:) a wyparke kupuje uniwersalną...przede wszystkim nie z rozowym:)

no faktycznie straszne... ja z pierwszym synem nie wiedzialam do konca i jakos zyje...

Gość czemu zaraz straszne
a nie chcesz wiedziec czy dzidzia sie nie ulozyla odpowiednio na usg? Ja tez jestem w 6 mc (koncowka 24 tc) i wiemy, ze bedziemy miec synusia, ale po pierwsze chcielismy wiedziec, a po drugie nasz synus na usg polowkowym tak pieknie rozkraczyl nozki, ze nawet nie ma mowy o pomylce :) Idz na usg 3D/4D (my takze idziemy, mamy umowiona wizyte na 18 maja), wtedy jesli chcesz oczywiscie, na pewno ladnie ci sie dzidzius ujawni :)

Gość I co w tym strasznego
Jestem w 28tc i tez nie znam płci. Za każdym razem na usg dzidziuś się tak układa, że nie widać. Nie jest to kwestia aparatu ani braku umiejętności robienia usg bo robi mi je za każdym razem naprawdę świetny lekarz. To mija druga ciąża, w pierwszej na połówkowym usg pierwsze co było widać to "dziurkę" :-) także wiedzieliśmy od razu, że będzie córcia. Cóż, widocznie tak musi być. Nie ubolewam nad tym bo najważniejsze, że dzidziuś jest zdrowy. Za tydzień mam kolejne USG, może się maluch ujawni a może nie, mi jest wszystko jedno:-)

Gość aaannnu
a wiesz, czy jest zdrowe? to chyba ważniejsze, nieprawda?