Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzinka

obrączki Breuning

Polecane posty

Modelu nie pamiętam - były to obrączki modyfikowane, podstawą do męskiej był inny model niż do damskiej. Męska 6mm, damska ok 4,5 1/3 to 'czarne' złoto, 2/3 białe, bez kamieni. Problem rys pojawił się bardzo szybko - co ciekawe nowe obrączki wykonane lokalnie przez jubilera dopiero po kilku miesiącach mają rysy takie jak tamte po 2 tygodniach. A to przed czym najbardziej przestrzegam, to nie jest sama jakość obrączek (być może pechowe egzemplarze) ale podejście przedstawiciela firmy Breuning do problemu.

Gość Genio
Hej, zakupiliśmy obrączki Breuning w grudniu 2008 roku na nasz jubileusz, model z białego i czarnego złota. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości, bezniklowości, idealnie je się nosi, są bardzo wygodne. Ja miałem jedną ryskę i wiem w jakim momencie ją zrobiłem (silne otarcie o blachę przy pracach remontowych), po prostu czasami należy uważać (złoto jest metalem miękkim). Moja żona jest bardzo zadowolona, najważniejsze, że te obrączki są bez niklu, ona wcześniej nosiła również obrączkę z białego złota ale kupioną z innej firmy. Niestety nie mogła jej długo nosić, była uczulona na nikiel, miała alergię i ciągle biegała po dermatologach. Od grudnia 2008 nosi obrączkę Breuning i nie ma już zdrowotnych problemów. Pół roku temu żona musiała zmienić rozmiar, zaszła w ciążę :), nie było problemu, chociaż jej obrączka jest z brylantami. Jubiler wytłumaczył nam jak firma Breuning robi korektę rozmiaru, obrączka po korekcie nie straciła kształtu, wygląda tak jak przy zakupie nowej, przy tej samej okazji Firma Breuning usunęła moją ryskę. Zaufaliśmy niemieckiej solidnej jakości i jesteśmy bardzo zadowoleni z serwisu Firmy. POLECAM WSZYSTKIM.

A mi się bardzo podobają obrączki tytanowe, albo łączone z białego i klasycznego złota;) Sporo takich obrączkę można znaleźć na hadrys.pl - wzory są na prawdę przeróżne - ciekawe, czasem klasyczne, czasem bardzo ekstrawaganckie, także każdy znajdzie coś dla siebie;)

Gość Agucha 74
Witam! Mam te obrączki 3 lata już - jestem bardzo zadowolona :) Gwarancja i ogólna opieka nad klientem jest wzorowa (np. za pierwsze powiększenie płaci się tylko 10% ceny obrączek, kolejne są troszkę droższe). Obrączki są bardzo wygodne - w wyniku profilowania w środku i ogólnie mają ładne wzornictwo :P Powiem na koniec jeszcze jedno - NIE OSZCZĘDZAJCIE na obrączkach! z całego wesela tylko one zostaną Wam na całe życie - suknia, garnitur, kwiaty, zespół - to wszystko jest na jedną noc :) A obrączki na całe życie! Polecam :)