Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naatea

zmiania tab? czy nie ? co radzicie?

Polecane posty

Gość naatea

hej . dzis bylam u ginekologa i niestety nie dowiedzialam sie tego co chcialam. Mam wiele pytan na ktore nie uzyskalam odp . Od 5-6 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne; yasminelle i od 2 miesiecy czuje sie dziwnie nie mam ochoty na seks.. nie daje przyjemnosci ...libido niskie chyba to przez nieodpowiednie tab ? , czesto jestem zmeczona, zauwazylam wypadanie wlosow i stres przy tym wkurzanie sie za byle co.. humory czy to moga bys skutki przyjmowania tych tabletek ?? czy moze sa one zle dobrane do mojego oraganizmu czy moze inne bd ok czy to nic nie zmieni ? za miesiac mam mature wiec zastanawiam sie czy te objawy to skutki tabletek czy nadchodzacej matury .... bylam dzis u ginekologa i powiedziala mi ze zmiana na inne nic nie da ze kazde bd takie same.. lepiej zebym odstawila. ale z tego co czytalam na forach to zmiana dobrze nie ktorym dziewczynom zrobila ... . ALe przepisala mi Cilesit czy zamiana z jednych na 2 tabletki jest dobra ? czy mam sprobowac ? czy to nie wplynie na mnie zle ? czy lepiej brac dalej yasminelle i zobaczyc co bd po maturze czy moze to sie zmieni czy to tylko taki okres w braniu tab i czy to normalne.... i pozniej przejdzie ?? co mam robic ?? moze jakies pomysly? rady doswiadczonych ?? brac dalej czy zmienic ?

Gość naatea
doradzcie!! plisek..

Gość ona 20
Myśle ze to nie od tabletek tylko stres przed matura. Ja przed swoja bylam nie do wytrzymania. Zobacz co bedzie po maturze ,ewentualnie po ich wynikach:) jesli dalej tak bedzie to zmien:)

Gość naatea
tez nie mialas ochoty??

Gość lena108
Witam! Ja też uważam że powinnaś zaczekać do matury. Może się bowiem okazać że nowe tabletki nie tylko pozostawią cię z niskim libido ale też pojawią się inne dolegliwości, nie koniecznie potrzebne przed takim egzaminem:)

Gość naatea
najbardziej martwi mnie te brak ochoty .....:( sama juz nie wiem co mam robic...

Gość lena108
Może warto się zastanowić czy to wina tabletek, może nuda się wkradła albo właśnie ten stres?