fasolka.... 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 czy ktoś zażywa te tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lena108 Napisano Kwiecień 20, 2009 Wiesz co na początku myślalam że chodzi ci o Yasmin ale przeczytałam na internecie że to coś nowego. Niestety nie pomogę ale może poczytaj na internecie jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fasolka.... 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 czytałam juz on nich...zażywam je i jestesm ciekawa jak wplywaja na inne kobiety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Kwiecień 20, 2009 jest o nich w temacie tabl. antykonc. odchudzające, gdzieś w poprzednich dniach jeszcze był. ja biorę od tygodnia i żadnych dziwnych objawów nie mam, oprócz tego że ciągle mi kapie, ale to raczej normalne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trelemorelatiririr Napisano Kwiecień 20, 2009 Ja stosuje yaz od ok 16 dni więc jestem na pierwszym opakowaniu. Wczesniej brałam 2 lata novynette i 2 microgynon. Pomimo, Ze jestem w trakcie 1 opakowania już czuję, że chyba mi nie służą chociaż mam nadzieję ,że to się unormuje. Mam wahania nastrojów, zerowe libido, apetyt jak ciężarna jakieś ziwne zachcianki i cycki jak 2 baloniki które krutnie bolą. Któraś z was bierze? Jak wy oceniacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Kwiecień 20, 2009 po cycach nic nie widać, a sprawdzam regularnie;) ja zazwyczaj jem co mi w łapy wpadnie, więc tabletki mi chyba nic nie zmienią, no i humorki i bez nich miewałam. w sumie to teraz nawet troche bardziej zadowolona jestem, ale może to ta wiosna :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fasolka.... 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 ja sie w miare dobrze czuje moje libido nie spadło:-)wydaje mi się że nawet mam mniejsze wahania nastrojów a pozatym nie zauważyłam żadnych zmian negatywnych:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem spoko--------- Napisano Kwiecień 21, 2009 Witam.ja w tej chwili łykam microgynon i chcę żeby gin.zmienił mi je własnie na yaz , bo tych to jestem nie do życia: depresja , cały czas japę dre, bóle głowy a o libido to już nie wspomne. mam nadzieję że yaz będą odpowiednie i w końcu zacznę żyć normalnie a nie ciągle w nerwach :(:(:(:(:(:(:( czy może mi ktoś napisać ile one kosztują ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fasolka.... 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 mi sie wydaje że są drogie bo 45złoty licz kkoło 50 bo zalezy od apteki...mi służa nie miałam plamnien ani bólów glowy...nic czego nie było predzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Kwiecień 22, 2009 ja kupiałm za 38, a któraś z dziewczyn pisała, że chyba w aptekach kwiaty czy malwy (no nie pamiętam) ;) były po 35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gohafiona Napisano Kwiecień 22, 2009 w jakim mieście?bo ja wszedzie sie pytałąm to były po 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Kwiecień 22, 2009 ostrów wielkopolski, apteka stylowa :) a te kwiatowe apteki to już nie wiem gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prowansja 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 To ja też się podzielę wrażeniami:). Dostałam Yaz od lekarza na leczenie PMS, więc przynajmniej wahań nastrojów nie powinnam mieć, póki co nie mam:). Jestem dopiero na 6 tabletce. Objawów jakiś szczególnych nie mam oprócz plamień, lekkich mdłości i ciągłych wizyt w łazience. Odnoszę dziwne wrażenie, że Yaz działa moczopędnie. Koleżanka stwierdziła, że jak po 1 tabletce nic nie poczułam, to już cały czas powinno być dobrze. Mam nadzieję, że nie przytyję. Moja ginekolog twierdzi, że są najskuteczniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Kwiecień 22, 2009 moczopędne są, troszkę ;) nie zatrzymują wody i przez to mamy nie przytyć :) mi chyba skończył się już okres, po 10 dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gohafiona Napisano Kwiecień 22, 2009 one podobno są odchudzające ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samasobie Napisano Kwiecień 22, 2009 ich odchudzanie ma polegać na tym właśnie, ze nie zatrzymują wody w organizmie, jak inne tabletki. piszę to na podst. ulotki i słów lekarki, bo to moje pierwsze i nie mam porównania. już tu jakieś dziewczyny pisały, że im waga po nich spadła, ale chyba wcześniej brały coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asieńka77 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 coś w tym odchudzaniu prawdy jest bo ja po pierwszym opakowaniu Yaz schudłam 1,5 kg ale wcześniej na tabletkach nie tyłam a były to:Cilest, microgynum i Rigevidon -działaly obojętnie a te zmniejszyły moją wagę no i dobrze; chociaz apetyt zawsze miałam dobry a przez tabletki jest jeszcze większy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusssssssssssss Napisano Maj 4, 2009 ja bralam jasminelle i bylam zadowolona. pierwszy miesc troche plamilam ale to normalne a potem wsio ok. ani boli glowy, nastroj okej, wszystko bylo super, nawet mialam wrazenie ze chudne i dobrze dzialaly a tu nagle mi koieta na yaz zmienia. na pewno dlatego, ze sa drozsze a ona ma z tego jakis bonus, bo kolezance tez zmienila na yaz bez powodu . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyaz Napisano Marzec 8, 2010 ciekawe informacje poniżej : http://www.yazlawsuit.info/tag/clinical-studies/ NIe wiem czy warto ryzykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach