Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VTY888

DLACZEGO KOBIETA JAK SIE PRZESPI Z FACETEM TO KURWA A FACET TO NIBY MACHO

Polecane posty

Gość mnie tez to zastanawia

Gość smells like 90
bo żyjemy w takim kraju a nie innym ;p

Gość bo tak sie zakorzeniło
ze my jako kobiety jestesmy gorsze a mezczyźni to panowie ktorym sie wszystko nalezy

Gość marna prowokacjaaa
a co puściłaś sie kurwo i masz wyrzuty sumienia? :D

Gość gratuluję towarzystwa
wśród stulejarzy musi byc zabawnie :O 🖐️

Gość VTY888
NIE MAM WYRZUTOW,POPROSTU CZEMU NIE SMIAC SIE Z KOLESI DZIWKARZY

Gość rocznik 88 i już się puszczasz
ale za darmo czy chociaż drinka postawił?

Gość dla mnie samcy to jeszcze
wieksze kurwy niz kobiety puszczające sie w ten sposob

Ja bym was napewno nie nazwą k---ami. Macie takie same prawo do seksu oraz zmian partnerów seksualnych jak mężczyźni. Powinnyście mieć swobodę podejmowania decycji względem swojego życia seksualnego - powinnyście być seksualnie suwerenne.

Gość VTY888
ZADNEGO DRINKA,ANI SPONSORINGU

Gość byznesmen
bo tak

faceci zawsze są inaczej postrzegani w wielu sprawach [oczywiście zawsze na tych lepszych :/) Np. upicie się, palenie papierosów, przeklinanie no i właśnie dupczenie się ze wszystkim co się rusza :P

"faceci zawsze są inaczej postrzegani w wielu sprawach [oczywiście zawsze na tych lepszych :/) Np. upicie się, palenie papierosów, przeklinanie no i właśnie dupczenie się ze wszystkim co się rusza " zdaje sie ze dziewczyny ostatnio doganiaja w tej "rywalizacji płci" chłopaków :P

Gość VTY888
NO ALE NIBY Z JAKIEJ RACJI

Chodzi o to, że kobiety chciałyby równouprawnienia w postaci zachowania wszystkich swoich przywilejów przy jednoczesnym posiadaniu przywilejów zarezerwowanych do tej pory dla mężczyzn. :classic_cool:🖐️ Takie coś nigdy nie przejdzie. :classic_cool:🖐️

Prawiczek z wiarą tym razem powiedział do rzeczy. 🖐️ :classic_cool:

a tak na temat... :classic_cool: podczas seksu facet często moze usłyszec... "jestem twoja" "pieprz mnie", "jestem twoją dziwką" itp :classic_cool: wiec chyba jasne kto tu ma jakie role do spełnienia :) i kto tu kogo zalicza, ew posuwa :classic_cool:

poza tym natura meska każe zdobyć i zapłodnić jak najwieksza ilość samic. natomiast samica ma byc wierna temu mezczyznie ktory ja zdobył...

"Dlatego, że dziewica to szansująca się kobieta, a prawiczek to nieudacznik i ciota." chodziło mi ze to powiedział z sensem, bo przeciez takie jest postrzeganie wsród ludzi. A nie jest? Wszedzie presja na sex, ale ogólnoswiatowym pragnieniem jest, ze kobieta ma wciąz byc "czysta". Do tego stopnia, ze juz nawet dziewictwo odtwarzają.

222 - nie uogólniaj :P to kwestia kultury - w przewazajacej ilosci kultur to mezczyzni dominują i oni narzucają wolę kobietom. bylo o jakims wyjatku w okręgu w Meksyku - rzadza tam od pokolen kobiety i swiat wyglada tam jak wywrocony do góry nogami...

owszem, wszystko mozliwe :) aczkolwiek dobre 95% wyrosło w patriarchacie, czyli chyba mozna to uznac za normę... co ciekawe np u niektórych Arabów kobiety same sobie kręcą bicz na głowę, najpierw będąc poddawanymi rygorystycznym regułom religijnym, kulturowym, zero wolnosci, mąz wybrany przez rodziców na spotkaniu itd, a potem, jak juz stana się tesciowymi... gotuja ten sam los swoim synowym... jakby typowa fala, ale na jakiej podstawie, tego mi niepodobna zrozumiec :O jak mozna robic kocioł takiej samej jak ona, skoro sama przez to przeszła :/

222 - artykuł był o tym w Przekroju - pewnie w archiwum na www.przekroj.pl do znalezienia a co do Arabów - tam kobiety generalnie stłamszone są.ostatnio projekt gdzies w swiecie muzulmanskim jest ze żona musi dać mężowi tyłka conajmniej 4 dni :P (no chyba ze chora) najlepiej jak równowaga panuje (jak zwykle zresztą)