Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VTY888

DLACZEGO KOBIETA JAK SIE PRZESPI Z FACETEM TO KURWA A FACET TO NIBY MACHO

Polecane posty

wiem zastanawia mnie tylko mechanizm - przeciez tu wojna płci wysiada, bo tesciowe nie wspieraja synowych. Dlaczego? Sa stłamszone, ale nie wykazuja nawet cienia solidarnosci :O (u facetów nie do pomyslenia :classic_cool:)

naturalnie masz rację :classic_cool: ale tak samo naturalnie wiesz, ze nie masz żadnej mocy, zeby nie dac się zrobic w konia? 🖐️

Gość Prawiczek123e344e
Odpowiedź na pytanie autorki(a) tematu jest następująca: mężczyźni brzydzą się mieć kontakt ze spermą innego mężczyzny gdyż kontakt z czyjąś spermą jest postrzegany tak jak kontakt z czyimś moczem lub odchodami (kałem). W pochwie kobiety po stosunku zostaje sperma, która po pewnym czasie wypływa z pochwy. Mimo tego pochwa kobiety w której była już sperma jest dla mężczyzny już zanieczyszczona czyjąś spermą i brzydzi się z nią kontaktu gdyż czułby się jakby wkładał pen@sa do szklanki, do której inny mężczyzna wtryskał swoją spermę. To pojmowanie wynika jak mi się zdaję z natury gdyż kobiety są bardziej podatne na zakażenie drogą płciową przez wiele chorób. Takie odruchy kształtują opinię społeczną i dlatego powstają takie "reguły".

A jak facet wkładał innym ? :o a jak wkładał w drugą dziurkę? i kobiety się jakoś nie brzydzą potem :o

Gość Prawiczek123e344e
do bieu jak facet wkłada w inną dziurkę to zostaje na minimalna ilość płynów organicznych kobiety które łatwo zmyć. Z pochwy nie tak łatwo wymyć spermę.

Gość Prawiczek123e344e
a ponadto kobiety są bardziej podatne na zarażenie drogą płciową przez wiele chorób. Na marginesie należy wspomnieć że najładniejsze dziewczyny są trudne i niedostępne. Dziewczyny łatwe są z reguły przeciętne lub wręcz brzydkie.

Gość jhvhgfchfjknmjk
kobieta to tez czlowiek i potrzebuje tak samo sexu jak i facet. faceci czesto sypiaja z byle kim i gdzie popadnie......dla mnie to tak zwane brudne dziwki męskie. natomiast kobieta zazwyczaj skrupulatniej dobiera partnerow do sexu. Sa wyjatki ale nie o tym mowie:D

Gość jhvhgfchfjknmjk
Prawiczek123e344e----------------powinienes sie leczyc bo z twoja glowa jest bardzo nie tak

Gość jhvhgfchfjknmjk
Prawiczek123e344e------------------te laden zazwyczaj dupy daja bo chca sie poczuc jeszcze piekniejsze:D