Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keenedusia

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość keenedusia

Hey stosuje plastry evra i przy naklejeniu 2 plastra współzyłam z chłopakiem zsikał mi sie do środka...po 2 dniach leci mi z macicy klejaca biała wydzielina czy jestem wciaży prosze odpiszcie pomózcie?..

Gość ola444
głupia jesteś....

Gość keenedusia
dlaczego głupia???To znaczy że niejestem?

Gość keenedusia
No spuścił sie do srodka,i nie jestem pewna czy te plasterki działaja???

a ulotke to ty czytałas?? to po co cos bierzesz jak nie wiesz czy dziala

Gość keenedusia
w ulotce gówno [pisze

Gość ojjjjoojo
a to są plastry na odciski czy antykoncepcyjne? bo jak na odciski to masz problem, a jak te drugie, to też masz problem-z czytaniem ze zrozumieniem ;)

Gość keenedusia
WŁAŚNIE DUŻO NIWIEM I SIE CHCE DOWIEDZIEC ALEWIDZE ŻE NIE MA CO LICZYC NA WASZA POMOC:(

Gość samasobie
ale czego się spodziewałaś? jak przyklejasz i robisz to wg. wskazań z ulotki to powinny działać czyli bobasa nie będzie. a co do wydzieliny- to chyba jak zaczynasz brać hormony to organizm troszkę głupieje na wstępnie i ustawia się pod te dawki (tak sobie to sobie tłumaczę) więc trochę cieknie. ja mam kurde 7 dzień okresu :( w sumie skąd wiesz że wydzielina z macicy? jak to wybadałaś?

troche kultury dziewczyno i konkretow a sie wszystkiego dowiesz sama uzywam plastrow ponad pol roku ale to co napisalas na samym poczatku mnie powalilo z nog tak na marginesie nie jestes w ciazy

Gość keenedusia
Dziękuje bardzo;) i przepraszam że na poczatku tak głupio napisałam

Gość nie przekonana
do edeesa Odpowiedz mi tez prosze

nie przekonana do edeesa Odpowiedz mi tez prosze z miła checia tylko zadaj pytanie:P

Gość nie przekonana
oto pytanie;) zapewne je pamietasz. Czy bede w ciazy biorac regularnie tabletki bez zadnych przykrych wydarzen. A robilam to w dni plodne( wiem ze ich nie ma jak bierze sie tabletki ale boje sie ze one wcale nie dzialaja tzn nie wierze w nie) Wiem ze to glupie pytanie ale prosze o odpowiedz

tabletki hamuja owulacje, jesli bierzesz je regularnie, nie wymiotujesz, nie spozniasz sie wiecej niz 12 godz itd to szanse na ciaze wynosza okolo 0.3% nie wiem dokladnie ile ale mniej niz 1% i to jest potwierdzone badaniami wiec jest to prawda i nalezy to zaakceptowac, nie wciskali by nam kitu nic nie daje 100% no moze poza szklanki zimnej wody zamiast, ale taka prawda ze jak uprawiasz sex zawsze musisz sie liczyc z ciaza, a tabletki to najskuteczniejsza metoda wiec zaufaj im

Gość nie przekonana
Twoja wypowiedz przyniosła mi ulge...dziekuje:) mam nadzieje ze przekonam sie do nich i tym razem bedzie ok.