Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona...

Mam 16 lat i ogromny kompleks

Polecane posty

Gość zakompleksiona...
podczas zmywania podłogi muszę odrzucać cycki na boki, inaczej nie mogę szorować

ja mam miseczke D i jakos nie narzekam, znaczy juz nie narzekam, jak bylam w Towim wieku tez mialam kompleksy....ale przyjdzie taki wiek ze pokochasz je....u mnie tak bylo :)

Gość zakompleksiona...
do zmywania podłogi używam mopa....:P

Gość zakompleksiona...
brunecia - dziękuję:* mam nadzieję, że kiedyś je pokocham.. póki co same problemy.. nawet było ciężko kupić bluzkę na testy.. bo się trudno dopiąć..:/ poważnie mam dość:(

Może to problem źle dobranego biustonosza? Ja mam miseczkę D i nic mi nie skacze, ani podczas biegania a już tym bardziej chodzenia. Udaj się do jakiegoś porządnego sklepu, tam na pewno Ci ktoś doradzi ;) Na tym nie oszczędzaj! ;)

Gość zakompleksiona...
nie no miałam juz staniki z triumpha i też "skakało":P;/ a z triumpha są nieusztywniane te co miałam.. tylko, że teraz "wyrosłam" z nich:/

Gość szparek
Tak to jest, koleżanki zazdroszczą, bo chłopcy się Tobą interesują, a nie nimi.

Gość zakompleksiona...
nie muszę jeździć samochodem z poduchami, mam własne

Gość zakompleksiona...
ale jak dla mnie taki biust to kalectwo w tym wieku:/ mam już różne różniste topy do ćwiczeń... ale mimo to chcę się pozbyć problemu:P poradzi mi ktoś?

Gość zakompleksiona...
:O bardzo śmieszne, łohohooo brunecia - a masz jakąś konkretną firmę godną polecenia?:)

zakompleksiona... No powiedz jak można pomniejszyć samodzielnie biust? Jedynie musiałaś schudnąć, nie ma innych sposobów, tylko operacja.

Gość zakompleksiona...
to wszystko przez dzieciaka, dokąd będe go karmić cycki nie tylko się nie zmniejszą ale będę je wkładać w odidosy

musze Ci sie przyznac ze ja mam taki fajny sklepik, nie jest firmowy, ale naprawde jestem zadowolona z tych stanikow :)

Gość szparek
Akceptuj Siebie. Dla przykładu, co ma zrobić facet, który musi wpuszczać wacka w nogawke?

Gość zakompleksiona...
wrr:[ nie umiem za chiny z biustu schudnąć.. myślicie, że nie próbowałam.. no a operacja odpada, przynajmniej na razie..

Gość zakompleksiona...
brunecia - no, też poszukam jakiś sklepów, może mi ktoś poleci w okolicy;) dziękuję:) szparek - nie wiem bo nigdy nie miałam "wacka":P podszywie

Gość zakompleksiona...
ale widzę i dobre strony niemałego biustu, podczas wakacyjnych wypadów nie potrzebuję poduszki, wtulam się w swoje wymionka i nawet chlupot okolicznych klopów nie przeszkadza mi twardo marzyć sennie, że to szum niagary

Gość zakompleksiona...
😡 ide spać! dobranoc:P dziękuję wszystkim za odpowiedzi:) a podszywaczom z takimi tekstami radzę się schować :O DOBRANOC:)

Gość zakompleksiona...
i szczam na was ciepłym moczem, brej nocy