Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olamanolaaa

numer z orange do plusa

Polecane posty

Gość olamanolaaa

Chce zmienic siec z orange na kartę, na mixa w plusie, wiecie czy jest możliwość tego samego numeru - i w razie czego- ile kosztuje takie coś? oraz czy telefony zamówione on-line są tańsze niż w salonach ?

Gość jak to jest powiedzcie mi wy
tansze online

jak ten sam numer to w pkt tylko idziesz do pkt plusa oni wystawiaja zaswiadcxzenie ze moga przyjac i z tym idziesz do orange i w ciagu ok doby juz przechodzisz do plusa :)

z tego co wiem przeniesienie numerui z orange to im placisz 50 zeta ale idz do nich sie zapytac najlepiej

Gość olamanolaaa
a jak chce załatwić numer + mixa razem i chce najlepiej na tym wyjsc to jak to zrobic?

Gość dam ci plan w punktach
1. idziesz do punktu orange dowiedziec sie jak sie za to placi i inne, jakie sa procedury przy zabraniu od nich numeru 2. idziesz do punktu pluda i mowisz, ze chcesz do nich z orange numer przeniesc. nie jestem pewna, ale prawdopodobnie nie przeniesiesz od razu na mixa, najpier na simplusa i dopiero mozesz podpisac umowe 3. jak ci odpowiadaja warunki, to podpisujesz umowe o przeniesienie numeru a) bez pelnomocnictwa - i wtedy sama sie bujasz po punktach orange i plusa b) z pelnomocnictwem - wtedy plus w twoim imieniu zalatwia formalnosci z orange i w ciagu 24 godzin powinnas miec numer przeniesiony

Gość dam ci plan w punktach
i pamiętaj o jednej rzeczy - w orange numer musi byc zarejestrowany na te same dane, na ktore podpisujesz umowę z plusem

Gość olamanolaaa
okay, dzięki:)

W tym przypadku płacisz 61 zł a nie 50. Orange to zdziercy :P Jak byś przenosiła numer np z ery, plusa czy playa to byś zapłaciła 50 zł

A teraz podobno szykuje się nowa ustawa telekomunikacyjna. Podobno już w sejmie i senacie to przeszło i między innymi jest zapis że przenoszenie numerów ma być darmowe. To jest szansa że w najbliższym czasie to wejdzie :classic_cool: