Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhggyjufg

wniki morfologia- isc z tym do lekarza czy nie?

Polecane posty

Gość jhggyjufg

bilirubina 7,3 umol/l norma:3,4-17 AST 27,26 IU/L NORMA: 0-31 ALT 38,01 IU/L NORMA: 0-31 CHOLESTEROL:4,51MMOL/L DO 5,2NORMA GLUKOZA 4,51 MMOL/L NORMA 3,89-5,83 BIALKO C REAKTYWNE 8,86 MG/L NORMA 0-5 T3 5,19 PMOL/L NORMA 4-8,3 T4 12,85 PMOL/L NORMA: 9-20 TSH 2,029 uIU/ml NORMA 0,250-5,000 MIALAM PODEJRZENIE NIEDOCZYNNOSCI TARCZYCY I JAKICHS PROBLEMOW Z TRAWINIEM, MAM ISC Z TYMI WYNIKAMI DO LEKARZA CZY UZNAC ZE WSZYTKO GRA, JESTEM ZA GRANICA I NIE CHCE ISC NA DARMO, ZA 3 TYGODNIE BEDE W POLSCE, MOGE POCZEKAC?

Gość jhggyjufg
UPPP

Gość jezeli wracasz do Polski
na stale ,to mozesz zaczekac.Jednak wizyta u lekarza jest obowiazkowa,sama widzisz jakie sa normy,zacznij leczenie wczesniej.

Gość jhggyjufg
NO Z NORM WYNIKA ZE CHYBA JEST OK? N IE? MAM TO BIALKO C REAKTYWNE PODWYZSZONE ALE JESTEM PRZY LKOSCI A TO WATGROBA I KOMORKI TLUSZCOZWE PRODUKUJA I ZAWSZE MAM PDWYZSZONE DOPUKI NIE SCHUDNE SPORO ALE RESZTA CHYBA JEST OK? WRACAM NA MIESIAC DO POLSKI

Gość jhggyjufg
uppp

przecież glukozę masz ponad normę a przy nadwadze może oznaczać cukrzycę typu II.

Gość myślę że wszyscy lubią Kraków
przecież wszystko w normie, więc po co?

Gość jhggyjufg
ja sie bardziej martwie tym podniesionym atl i buialkiem c reaktywnym, nie wiem co to moze oznaczac, a reszta z tego co widze w normie chyba

Gość jhggyjufg
bo wlasnie mam problem, jestem cale zycie na diecie a nie chudne, cwwicze, jem normlanie 1600kcal dziennie, scisla dieta trzymana , i nic, mam duza nadwage a ze jestem bardzo wysoka to troche tych kg jest, i nie wiadomo czemu nie moge schudnac... ehhh

Gość jhggyjufg
uppp