Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie pytanie mam

Kobiecy orgazm - z plauszkiem w srodku?

Polecane posty

Gość Takie pytanie mam

Pytanie moje jest takie jak w temacie, tzn moja dziewczyna nie wiem dlaczego nie lubi kiedy pocieram i ogolnie pieszcze jej łechtaczkę ręką (ustami troche bardziej ale tez niezbyt) nie wiem co robie zle bo staram sie to robic delikatnie i powoli ale zazwyczaj odsuwa reke lub kieruje ją nizej... Czy moze byc tak ze po porstu nie kreca jej pieszczoty łechtaczki i przez to ze ze mna nauczyla sie od poczatku dochodzic przez wkladanie w nia palcow (jestem jej pierwszym partnerem) i tylko i wyłącznie tak? Co mozna z tym zrobic? No i po drugie czy to prawda ze moze byc jej rownie przyjemnie i moze rownie tak samo to lubic gdy pieszcze ja palcami w srodku niz pieszczac jej łechtaczke??

Ale z czym masz problem bo nie rozumiem?Jedne lubią tak,inne inaczej. Ja nienawidze palca w środku,dotykanie ręką łechtaczki też nie jest tak przyjemne jak językiem.

no widocznie tak jest, że woli paluszki w środku niż na łechtaczce, sprawia jej to większą przyjemność ;) ja np. nie lubie jak mój mężczyzna wkłada mi palce do pochwy, tzn. kiedyś to nawet lubiałam, ale odkąd się kochamy to wolę co innego :P natomiast ustami uwielbiam, widocznie Twoja dziewczyna nie, każdy ma inne odczucia ;) to nie oznacza że jest inna, a może nie jest gotowa na to jeszcze i z czasem zmieni zdanie :classic_cool:

Gość Takie pytanie mam
dzieki panie a powiedzcie - czy szczytujac przy piesczotach paluszkami osiagacie tak samo mocny orgazm jak przy pieszczeniu łechtaczki? jak lubicie miec pieszczona łechtaczke? moze ja robie cos źle...

Takie pytanie mam Aha a tak jeszcze co do twego postu, to na pewno jedno jest pewne - paluszek w środku, a pieszczenie łechtaczki to są inne doznania, dla mnie całkiem odmienne, a to drugie bardziej przyjemne ;)

Takie pytanie mam Większy orgazm mam przy pieszczeniu łechtaczki, dla mnie to jest mega przyjemne, a orgazm jest cudowny ;) szczególnie jeszcze jak ustami, ale równie dobrze mój mężczyzna robi to rączką, bardzo delikatnie, nie lubimy pośpiechu :)

Gość Takie pytanie mam
a co mozna robic zle czego nalezy unikac co moze jej sie nie podobac gdy paluszkiem pieszcze jej lechtaczke? bo zazwyczaj wtedy przesuwa mi ręke do srodka, albo daje do zrozumienia ze nie chce...

Ja nie dochodzę przy palcowaniu(brzydkie słowo :D) Nie ma w tym nic przyjemnego, jak dla mnie. Poznawaj ze swoją dziewczyną to co sprawia wam przyjemność,a nie tu -.-

Ja też nie lubię z palcami w środku, wolę seks, ale natomiast dochodzę jak mój mężczyzna dotyka łechtaczki ręką, mega przyjemnie :) no i oczywiście do tego całowanie po szyi, masowanie piersi itd. :) :P

Takie pytanie mam Nie wiem jak to robisz? może lepiej napisz, ale z drugiej strony najlepiej byłoby jakbyś z nią o tym porozmawiał, ona najlepiej by Ci powiedziała, co jej przeszkadza, a co jej się podoba ;)

Gość Takie pytanie mam
rozmawiałem a i owszem:) Ona stwierdza ze po prostu nie jest to dla niej tak bardzo przyjemne i o wiele bardziej woli gdy palcami jestem w niej (jak pisałem na poczatku moze to dlatego ze od poczatku naszego wspolzycia ktore jest tez pierwszym dla niej robilismy to tylko tak i moze po prostu tak juz sie "nauczyła"?)

Gość ja tam wiem swoje
mojemu wydaje sie ze jest delikatny a wcale ja tego tak nie odczuwam - i byc moze z twoja kobieta jest podobnie. generalnie lubie takie pieszczoty ale swojemu nie pozwalam ze wzgledu na powyzszy prroblem, to zadna przyjemnosc dla dziewczyny kiedy to facet wklada w nieodpowiedni sposob paluchy:P :o 🖐️

Takie pytanie mam Nie wiem, być może, ale myślę, że w końcu otworzy się na nowe doznania, bo bardzo wiele traci :) a że jesteś jej pierwszym partnerem seksualnym to nie ma doświadczenia w tych sprawach, przyzwyczaiła się do jednej formy przyjemności i jest to na razie wystarcza. Myślę, że do czasu ;) na pewno nie możesz robić nic na siłę, jak nie chce, to zmuszać nie będziesz przecież. Jednak tak jak piszę - myślę, że to się zmieni, inaczej ominie ją dużo przyjemności :) ale pisałeś że językiem jakoś jeszcze lubi, więc możliwe że pieszczenie łechtaczki ręką nie będzie jej sprawiało takiej przyjemności, przyznam, że też kiedyś tego nie preferowałam, ale teraz bardzo to lubię ;)

ja tam wiem swoje Ale tu nie chodzi o wkładanie palców, to akurat autorowi wychodzi :classic_cool:

Gość Takie pytanie mam
Dokladnie - z paluszkami w srodku nie ma problemów. Jedynie krew mnie zalewa gdy ogladam te wszystkie laski ktore w 80% pieszcza sie pocierajac łechtaczke i mysle co jest grane ze moje lubi odwrotnie... - kreci ja pieszczenie palcami w srodku, nie lubie pieszczot łechtuni

Takie pytanie mam No to prawda, dużo preferuje takie zabawy, no ale cóż, musisz się pogodzić, że Twoja partnerka nie, przynajmniej narazie ;) Może jeszcze się przekona do takiej formy przyjemności ;)

Gość Takie pytanie mam
a moze by sie przekonała gdybym umiał to robic...:( Moze jakies wskazowki od Pan? Co faceci robią najeszczesciej przy minetce źle? Co jest wazne?

Gość Takie pytanie mam
hm?

Gość ja to tez
wole palce w środku 🖐️

Gość Takie pytanie mam
dlaczego? Dlaczego nie wolisz pieszczenie łechtaczki?

Gość ja to tez
nie wystarcza mi to żeby dojść do orgazmu, musi byc coś w środku :)

Gość Takie pytanie mam
jest duza roznica miedzy orgazmem praez pieszczenie łechtaczki a wkladanem do pochwy paluszkow?

Gość ja to tez
tak, z palcami w środku orgazm jest intensywniejszy, mocny - przynajmniej u mnie :)

Gość xuaza
ja tez wolę paluszki. A to dlatego, że mam wówczas orgazm pochwowy a nie łechtaczkowy. Jak wiadomo pochwowy jest głębszy w doznaniach i dłuższy... I pewnie dlatego Twoja dziewczyna woli takie pieszczoty. Te co nie lubiąpaluszków, pewnie nie dochodzą w ten sposób, bądź są źle pieszczone. Ja najbardziej lubie jak języczek jest na łechtaczce a dwa paluszki w środku pieszczą mój punkt g. Orgazm nie do przebicia... mmmmmm