Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starbreeze

Anionowe środki higieny osobistej o działaniu prozdrowotnym

Polecane posty

Zapewne słyszeliście o najnowszym produkcie firmy Winalite. Jeśli nie- chodzi o – śmiejcie się lub nie- anionowe środki higieny osobistej, tj. wkładki i podpaski – tu uwaga- również wersja dla Panów ( nigdy nie wiadomo kogo dotknie problem hemoroidów i innego tego typu podobne dolegliwości)… Produkty anionowe nie dość, że są w przystępnej cenie, to jeszcze mają działanie prozdrowotne !!! Jak myslicie ??? Wiele poważnych chorób zaczyna się właśnie w drogach rodnych – wszelkiego rodzaju grzybice, stany zapalne, nadżerki, a także schorzenia bakteryjne, które ciężko szybko wyleczyć. Po co więc często chodzić do ginekologa, jak można samemu zapobiec niektórym dolegliwościom... Z produktami Winalite życie jest łatwiejsze, ponieważ aniony, zawarte w specjalnych paskach umieszczonych w środkach higienicznych eliminują szkodliwe substancje, usprawniają system immunologiczny a także – w poszczególnych przypadkach - przywracają równowagę hormonalną organizmu. Sama nie mogłąm w to uwierzyc - a jednak - mile się zaskoczyłam. Istotna jest też inna kwestia - Wiecie ile kobiet podczas comiesięcznych menstruacji martwi się o swój zapach? – podpaski anionowe skutecznie zwalczają i ten problem. Cały sekret tkwi w zawartości anionowego paska, a konkretnie w turmalinie, czyli rzadkim pierwiastku, który wzmacnia i oczyszcza organizm ze szkodliwych substancji, przywracając przy tym naturalną aktywność. Jeśli coś jest dobre, to dlaczego z tego nie korzystać? Jak sądzicie?

kiepska reklama zreszta ja używam tamponów poza tym jeśli ktos dba o higienę to pachnie

Gość DziubDziub1981
czy to prawda,ze jedyny magazyn w poslce znajduje sie w Gdyni? czy to prawda,ze na terenie unii europejskiej tylko w dwoch krajach zosatlo to wprowadzone? slyszalem cos na ten temat,ale chcialbym otrzymac wiecej informacji

Barbie - reklama może kiepska, ale z produktu jestem naprawdę zadowolona! A co do zapachu... - spróbuj przejść się w upalny dzień podczas TYCH DNI np. na spacer do parku. Jeśli uwazasz, że będziesz czuła się świerzo i zapanujesz nad utrzymaniem tej świerzości, to życzę powodzenia :) Gdybyś choć raz użyła anionowej podpaski, wiedziałabyś, że nie wystarczy tylko dbać o higienę, by pachnieć... :) Dziub Dziub - Racja, w Gdyni znajduje się jedyny magazyn produktów Winalite Polska... Jeśli chcesz poznać szczegóły, prześlij maila na winalite@onet.eu

Gość Punky Yo
Z jednej strony zgadzam się z Barbie, ale z drugiej strony fajnie jest mieć taki środek higieniczny, który gwarantuje jeszcze lepsze samopoczucie. Jeśli to co pisałaś star jest prawdą, te podpaski niedługo podbiją rynek...

Gość qebosbnow ba
wlasnie jestem po pokazie produktow winalite ( glownie ) podpaski i jestem w szoku !!! porownywalismy z tymi p[odpaskami jeszcze inne innych marek i zadna nie przeszla testu tylko winalite !!! COS NIESAMOWITEGO...ZACZYNAM JE STOSOWAC !!~

Gość minerolog
Ja właśnie zaczęłam je stosować, od razu różnicy nie widać ale może po jakimś czasie. Wcale nie wydaje mi się, żeby były az tak "pojemne" a może mam obfity okres ...