Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torquemada

Dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość Torquemada

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest, wystarczy że się odezwę do dziewczyny, a czasem nawet nie, nie daj boże uśmiechnę i już widzę że laskom robi się gorąco, niektóre na brak reakcji reagują też agresją. Lachony udają niewiniątka a te po 30tce świrują. Jak to jest że jest tyle smutnych prawiczków którzy nie mogą nic zaliczyć a ja muszę się opędzać. Nie mówię że wszystkie, są takie które, na szczęście, nie zwracają na mnie uwagi, ale mam już dość, czuje nachalność kobiet.

Gość izabela1234567
wystarczy, że przestaniesz wysyłać różne znaki, udawaj niedostępnego gbura...

Gość Torquemada
Tak myślałem że ja muszę wysyłać jakieś znaki, wszystko przez te zawody miłosne i laski które okazywały się lachonami a udawały przede mną niewiniątka. Tylko jak mam być gburem? Bez sensu, nie wiem zawsze jestem dla każdego uprzejmy tak jestem nauczony. Czy wpuszczenie dziewczyny przodem to już odbieracie jako sygnał że ktoś coś do was czuje? To jakiś absurd.

Gość izabela1234567
no tak...dobrze wychowany, zawsze szarmancki i uśmiechnięty...chyba już nic nie dasz rady z tym zrobić!charakteru się nie zmieni...bądź sobą i taki jaki byłeś do tej pory... wiesz około 99% kobiet na świecie szuka własnie takich facetów jak ty

Gość Torquemada
To tak jak z dziewczynami za którymi gwiżdżą faceci, obczajają wzrokiem i rzucają niewybredne teksty. Prostackie wręcz. To mnie deprymuje a najgorsze jest jak taka laska przeciąga sytuacje, i jak mówiłem w poprzednim poście, jak idę do pubu na impreze to jeszcze to jest normalne że się jakaś mną zainteresuje bo bywa się w takich miejscach żeby spotykać ludzi ale tak na codzień to jest męczące, no i nie będę latał z żadnymi dzieciakami znajomych, zresztą akurat tak się składa że tu gdzie mieszkam ci którzy mieli dzieci to się wyprowadzili i jeżeli chodzi o dzieci to jest posucha właściwie nie ma prawie.

Gość Torquemada
izabela1234567 No w zasadzie chyba trafiłaś w dziesiątkę, bo nawet sąsiedzi mówią matce że są zachwyceni (jeżeli tak można powiedzieć) jak wychowała swoje dzieci. Ale w rzeczywistości to ja nie jestem jakimś maminsynkiem, wręcz przeciwnie tylko po prostu nie widzę w tym problemu aby być uprzejmym, tak się lepiej żyje z ludźmi. W pracy mam w sumie podobnie bo ludzie też mówią że są bardzo zadowoleni i zdarza się że bardzo chwalą.

Gość izabela1234567
niebardzo rozumiem te twoje posty..wlasciwie to ile ty masz lat?a może poprostu znajdz jedna i ustatkuj sie?

Gość Torquemada
Tak jasne to nie jest takie proste, łatwo powiedzieć znajdź. Teraz przeważnie nie mam czasu bo pracuję i mam dużo na głowie. Gdybym był z kimś to bym nie pisał, w tym też jest trochę problem że ja właśnie zwracam teraz uwagę na kobiety bo jestem już dobry rok sam. Więc niby szukam.

Gość Torquemada
Do tego dziewczyny traktuję poważnie a nie jak przedmioty, a widzę jak kumple sobie pogrywają, nawet są ze mną szczerzy i zawczasu mówią mi że muszą pozbyć się kolejnej laski, bo już mają dosyć i chęć na nowe.

Gość ammmerrica
wiesz co juz bym cie zerznela...bardzo pociagajacy jestes...uwielbiam takich grzecznych chlopakow tylko schrupac a jak jestes laska i sie zgrywasz to taka laske tez bym mogla zagoscic w lozku...nie dziw sie ze lataja i goraczkuja sie za toba...juz bym na ciebie siadla gdybys tu byl

Gość izabela1234567
rozumiem cie doskonale bo tez teraz jestem sama po 3 letnim zwiazku i jest mi cholernie ciezko...ale nie szukam kolejnej osoby, bo to nie o to chodzi zeby szuakac ale o to zeby sam/a sie znalazl/a

Gość Torquemada
ammmerrica Nie jestem dziewczyną, nie wiem o czym ty mówisz. To znaczy chcesz powiedzieć że tak niektóre dziewczyny reagują na takie zachowanie, grzeczne, z uprzejmością? Ja żyje w jakimś chorym świecie, we Francji miałem dziewczynę i mogłem tam zostać, ale wymyśliłem sobie że nie chcę żyć za granicą, fakt zdarzało się że jakieś laski we Francji mnie zaczepiały ale było to bez takich emocji jak w Polsce, no i w dodatku nie w sklepach itd. Ludzie są coraz dziwniejsi.

Gość marrcoss
nie wiem napewno nie wszystkie ale strasznie mnie podniecaja tacy grzeczni, niedostepni, chcialoby sie o takiego zawalczyc, zdobywac...hm tak zasne dzisiaj myslac o tobie

Gość amerricca
to ja powyzeh

Gość Torquemada
Ale to jest tylko powierzchowność, taki szacunek do innych ludzi po to żeby wszystkim żyło się łatwiej... ja nie jestem żadnym ugrzecznionym maminsynkiem, potrafię się wkurzyć i powalczyć.

Gość ammerrica
to dobrze wiec prawdziwy z ciebie facetm, nie mow juz nic, juz wszystko wiem, bede o tobie dzisiaj snila erotycznie

Gość Torquemada
Ręce mi opadają, bo to zaczyna mi ciążyć, czasami niektóre dziewczyny mi się podobają, i tym gorzej bo zaraz sie reflektuje że przecież nie jedna tak reaguje i mam już dosyć tej znajomości, czuje się w tym zagubiony i coraz mniej mam chęci aby coś zaczynać. Takie napalanie się nic dobrego nie wróży coś o tym wiem.

Gość ammerrica
zgadzasz sie? zycze cie slodkich snow, dobranoc. mua!

Gość ammerrica
szkoda jak zaczniesz korzystac i bzykac wszystkie dookola to juz nie bedziesz taki fajny, niech ci to nie uciaza, bedzie to uciazac twojej dziewczynie...wiedz tylko ze bardzo mi sie spodobal sposob w jaki sie wypowiadasz, taki grzeczny chlopiec chcialabym cie zdemoralizowac..

Gość ammerrica
i tak pewnie trafisz na swoja, jak nie zdradzisz to bedziesz okej, ile masz lat jesli mozna wiedziec?

Gość ammerrica
jestes tam jeszcze, powiesz mi dobranoc?

Gość Torquemada
No przynajmniej szczera jesteś, i wiem coś więcej, dlatego coraz bardziej żałuje swojego powrotu do kraju. Widzę że wszystko powoli wskazuje na to że muszę raz jeszcze rozważyć życie w obcym kraju. Gdzie nie tylko czuje się normalnie w sensie towarzyskim międzyludzkim ale i dużo lepiej finansowo, pod względem stopy życiowej. Co za porażka. Dorosły facet a ryczeć mi się chce, gdybym mógł o bym się poryczał, zrobiłoby mi się lżej na sercu.

Gość ammerrica
ide sobie juz dobranoc,slodziutkich snow, niech Ci sie przysni jakas bardzo erotyczna sytuacja

Gość ammerrica
no nie nie wierze...ja jestem za granica...i wiem ze gdziebys nie byl to cie dorwa, dobranoc...

Gość Torquemada
W Polsce wszystko się kręci albo koło pieniądza (w tym temacie też już zdążyłem się mocno rozczarować do ludzi, i to takich którzy naprawdę nadają ton w życiu gospodraczym a nawet politycznym) albo w niższych sferach w koło dupy. Ja mam 28 lat aktualnie, ale większość daje mi 24-5.

Gość ammerrica
no juz nie uzalaj sie nad soba w sumie to mamy podobnie tez mnie drazni nachalnosci mezczyzn tutaj za granica ale ja udaje ze nie slysze i nie widze, a jak mnie zagaduja to mowie ze no me apetece i juz

Gość Torquemada
Nie wiem może to bariera językowa ale nie do końca, jednak za granicą to nie jest takie nachalne, bardziej takie uprzejme. Też nie lubię jak podchodzi do mnie laska tak bez niczego, nawet za granicą są bardziej odważne, albo właśnie pozornie, bo tu w Polsce to się zachowują jak dzieci niedojrzale, to jest krępujące i wręcz żenujące momentami. Może się użalam, sam już nie wiem, jakiś sercowy człowiek jestem, ale nie potrafię tego zmienić. Tyle że to jednak też nie tak, to są jakieś dysproporcje, deficyty. Teraz jak czytam posty ludzi na KAfe to widzę że pełno zawiedzionych, odtrąconych, zwiedzionych i rozczulających się nad sobą ludzi. A to tylko przecież Kafeteria! Co pomyśleć dopiero się dzieje w realu. Biedni ci Polacy jacyś tacy.

Gość kurddeele
dziwne to, o czym biadasz, chociaż z 2 strony patrząc brak teraz dżentelmenów więcej chamów może dlatego masz branie..

Gość Torquemada
dziwne sam mówię że dziwne, może to wszystko się tak jakoś składa nieszczęśliwie, w sumie niby żadna tragedia, ale to mnie osłabia. Dusze się i powoli mam dość, nakładają się na to również inne sytuacje, o których wspomniałem i te o których nie wspomniałem, tracę wiarę w ludzi całkiem się zawiodłem w zasadzie i teraz jeszcze czuje się jak w jakimś tandetnym filmie, komedii. Absurd jakiś. A jak czytam co ludzie piszą na Kafe to już w ogóle widzę że coś jest na rzeczy. W życiu nie może być za łatwo, tak łatwo bo się nic nie zbuduje trwałego, a ja nie mam ochoty angażować się w coś przelotnego, nie mam 14 lat i nie jestem już dzieckiem które myśli tylko o szkole i zabawie. Z drugiej strony też mam jakieś emocje, uczucia i pociąg do płci przeciwnej. Pytam się co o tym sądzą dziewczyny, może jakiś trop, coś sobie uświadomię co da mi odetchnąć i podejść do tego spokojniej.