Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

Ech..jaki miałam piękny sen-

Polecane posty

za gryzienie w sprzęt dostaje się czerwoną kartkę i zejście z boiska!!!!

Gość Kibica klub
Witkacy masz uprawnienia do sędziowania?

Witkacy ma absolutną rację! No, ale umówmy się- żadnego gryzienia w czułe miejsca nie będzie;-)

Jeszcze godzina i będę mogła rzucić się na Mojego Mężczyznę! Już za siebie nie mogę dzisiaj...

Dzięki, że trzymałeś, bo udało się na 100%. Było lepiej niż w fantazjach, nie poznaje własnego faceta! Tak się złożyło, że zaraz "po" musiałam wyjść z domu, więc stałam się Kobietą Idealną- no bo wiesz co robi kobieta po stosunku? Przeszkadza...

I tu się Bambi z Tobą nie zgadzam :D mając taką laskę jak Ty po 10 min chciałbym robić powtórkę a nie odpoczywać :)

Dziękuję:-D Mój Pan padł i zasnął, powtórki nie było, a szkoda...Oj, hormony we mnie chyba szaleją! Aż mi przed nim głupio...

głupio? - no coś Ty :D Każdy facet będzie szczęśliwy w takiej sytuacji . Wstyd zostaw oa czasy kiedy codziennie bedzie Cię głowa bolała :D

hihi, mi taki "ból" raczej nie grozi;-) No, ale wiesz, to bywa krępujące, kiedy się ma większy popęd niż własny facet! (który rzecz jasna powinien mnie kochać, pragnąc gorąco i wielbić na kolanach!) :-P Nie ma co, dziś mimo moich zabiegów, pewnie z seksu nici...

Kobieta ma tyle sposobów by rozpalić faceta że wystarczy Ci na cały miesiąc :D raz dziennie nie wykończy żadnego mena :D a może go inna też eksploatuje :D

Ojjj to Ty Bambi biedniutka jesteś :( ja zresztą też bo mam podobną sytuację :D ale małe potrzeby u kobiety łatwiej chyba zrozumieć

Ale u faceta to już gorzej, prawda? No, ale przeciez nie zostawię go tylko dlatego;-) Może się ośmieli...Albo przyzwyczai!

No zdecydowanie gorzej :( ale zawsze są jakieś wyjścia awaryjne :D nie masz chyba zamiaru się katować :D A jak udało Ci się wczoraj go rozbujać - ugryzłaś go w . . . . . uszko :D

hmm, a gdzie ja go wczoraj nie gryzłam...oczywiście prócz miejsc zabronionych;-) Chyba też miał ochotę, bo poszło nadzwyczaj dobrze.

Fajną masz pracę Bambi :D że możesz przesiadywać na erotycznym . Szef nie ma długiej szyi czy sama jesteś szefem :D

Hmmm - wcale nie taki \'wolny\' jeżeli biegasz do pracy na 7 godz :D A jaki jest Twój pogląd na te wyjścia awaryjne :)

na razie cieszę się tym co mam, z biegiem lat może zostanę zmuszona sięgnąć po "wyjście awaryjne;-)