Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość younhwhitemale

czy mając 21 lat mam jeszcze szanse ...

Polecane posty

Gość younhwhitemale

zostawć zawodowym koszykarzem ? dodam ze nigdy nie grałem w zadnej profesjonalnej druzynie , kocham ten sport w tym roku piszę maturę nie wiem czy zdam ponieważ wogole się nie uczę ale nie w tym sens po prostu w niczym innym się nie widzę w życiu co o tym sądzicie ???

Gość pijaczka straszna i ćpunka
NIE :D

Gość younhwhitemale
możesz uzasadnić swoją tezę :)

Gość hihihihihihihihihihihihihih
chyba już za późno.... :( ale próbować możesz.

Gość younhwhitemale
dlaczego za poźno??? gram codziennie na boisku no praktycznie codziennie . trochę ćwicze na siłowni, ostanio też zacząłem biegać naprawdę marzę tylko o tym by grać w jakiejs drużynie nie chce nawet pieniędzy tylko niech mi udzilą jakieś mieszkanie zebym mogl sie usamodzielnic :) ale skoro tak piszecie to chyba faktycznie nie ma sensu :(...

Gość hihihihihihihihihihihihihih
no mi sie wydaje, że jak do tej pory nie grałes nawet w szkolnej reprezentacji to za bardzo nie masz szans na zostanie zawodowcem, ale to tylko moje zdanie. próbować zawsze można. Kto nie ryzykuje ten nic nie ma.

Gość younhwhitemale
nie poddam sie i bedę probował :) ale teraz nasuwa się inne pytanie czy mogę przyjść na trening takiej drużyny podejść do trenera i powiedzieć że chciałbym grać ? przyjmnie mnie czy wyśmieje jak mam udowodnić że naprawdę jestem coś wart ?

Gość younhwhitemale
problem jest w tym ze mieszkam trochę na odludziu tlyko dzieki mojej determinacji osiagnałem taki poziom nie żebym się chwalil ale grajac w szkole na zawodachj nie mialem sobioe rownych bez sztucznej skromnośći. tak tylko ze gortat gra w nba ja nie mam az takiej ambicji chodzi mi raczej o jakas rodzima druzne z 1 ligi ewentualnie 2 :)

Próbować zawsze możesz ale pamiętaj, że na jedno miejsce jest sporo chętnych, którzy mają już profesjonalne doświadczenie. 🖐️ A jakie masz warunki fizyczne i na jakiej grasz pozycji? 🖐️

Gość younhwhitemale
kurde nie wiem co robić ale chyba bede ciezko pracował przez wakacje i we wrzesniu się zgłoszę najwyżej mnie wysmieją zrobię z siebie błazna przyjdzie mi zatrudnić sie przy kompaniu rowow rozpiję sie wyjdę za jakąs puszczalska glupią materialskę i jakoś to bedzie :(.... 193cm ok 90kg na pozycji 3 , 4 , 5

Gość marylka pr
tos ty nie czlowiek ale bydle -- takie wielkie :) to slowa ze spaekatklu teatralnego nie obrazaj sie, ale lubie tak mowic :)

Gość younhwhitemale
nie ma co się żalić ,radzić na forum tylko trzeba działać może się uda. wkońcu o marzenia trzeba walczyć :)