Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona żonka

BECIKOWE TO JAŁMUŻNA!!!!!! WSTYD!!!!! A NIBY PAŃSTWO PRORODZINNE

Polecane posty

Gość miś aniołek
polska to piękny kraj ;)

Gość Wkurzona żonka
:-o

Gość i mamy czyste powietrze D

Gość miś aniołek
taa szczegolnie mieszkańcy śląska :D

Gość fwerf
i nie ma refundowanych badań, nawet tych naprawdę bardzo ważnych

Gość wszystkiego po trochu
A dziś w dzienniku piszą że becikowe będzie przysługiwało tylko kobietom,które pierwszą wizytę zaliczyły przed 10tyg.

Gość Wkurzona żonka
to bardzo przykre, że państwo, które nazywa siebie "prorodzinnym" tak postępuje.

Gość miś aniołek
nikt nie rodzi zarobkowo!wszędzie wszyscy dostają więcej tylko zawsze nie my! a co ty byś nie chciała zamiast 1000 tyś dostac np.3-4 albo i lepiej?nie! ty pewnie z tych co odoają dla biednych :D

Gość kkkkkkkk.
jesli nie stac cie na dzieci to ich nie rob a ty liczysz tylko na becikowe :o

to wyjedz tam gdzie wszedzie wszyscy dostaja wiecej jak ja rodziłam to nie było becikowego i jakos nic sie nie stało, sama potrafie zarobic na dzieci,ale jesli ktos nie umie musi zebrac To becikowe to juz szczyt socjalizmu jest

a biednym tez daje i owszem na WOŚP tez i na fundacje rozmaite wpłacam również

Gość miś aniołek
ja pierdole wysiadam!tak zadna z was nie liczy an becikowe ale zaraz po wyjsciu ze szpitala biegną i załatwiaja to są pieniązki któr nam sie należa a zarobek to zadny skoro dostaniesz tyś zł a sam wózek kosztuje tysiaka po huju zarobek i zeby była jasność nie urodziąłm mojego synka dla tys złotych :) ale skoro państwo daje i chce dawac takie pieniążki niech b edzie to naprawde konkretna suma!

Gość miś aniołek
i to cie boli ze ty nie dostała :D :D to zajdz w ciąże to tym razem dostaniesz ale pamiętaj przepisy sie zmieniają :P

Gość olga345
Każdy tylko narzeka na państwo, a nie pomyśli ile osób oszukuje i dostaje niesłusznie pieniądze. Pomyślcie ile samych ciężarnych oszukuje.

podejdz do sciany i walnij sie w łeb na wozek ma zarobic twoj zapładniacz Becikowe jest z wpłaconych przez ludzi podatkow Niby dlaczego ma kupowac ci wozek całe społeczenstwo kumasz czy masz za daleko do łba???

Gość miś aniołek
masz łeb i huj to kombinuj takie czasy kochana!!!a czyja to wina ze ludzie oszukują?? muszą jakos zyć a nie wegetowac :)

taaaaaaaaaaa strasznie mnie boli ze nie dostałam wiesz :P:P:P:P:P: jakby mi dali oddałabym tobie :)

Gość miś aniołek
a ja nie płące podatków tak samo je płace wiec o co ci chodzi??

muszą jakos zyć a nie wegetowac hahhah ty jak rozumiem wegetujesz???

Gość miś aniołek
załosna jesteś wolę isc z dzieckiem na spacer w wózku za 1800 zł:D :D :D :D niz czytac te głupoty

Gość bukaa
To nie państwo daje tylko podatnicy. A podatnicy nie życzą sobie, aby ci wypłacić 10 tysięcy dolarów. Jak chcesz, jedź do Rosji, tam będziesz szczęśliwa. :p

Gość olga345
To po co narzekają ? Kogo to wina, że narobili sobie dzieci ?

Gość mam w nosie becikowe
jestem w ciązy z drugim dzieckiem i nawet po nie nie pójdę -w ramach protestu- co mi z 1000zł? prawda, taka, że u nas rodziny mają pod górkę, a polityka pro rodzinna to fikcja.... zamiast ulg w podatkach, pomocy w wychowaniu i innych udogodnień- u nas jak masz dziecko to masz przechlapane.... w złobek i przedszkole musisz walczyć.... a jak juz ci się uda, to słono płacić, starasz się o kredyt, to ci dochody dzielą na dzieci i od razu masz mniejsze szanse, ale podatki to musisz płacic normalnie....a jeszcze ci w domu kontrole zrobią jakie masz warunki!

Gość Wkurzona żonka
śmieszą mnie wypowiedzi tych, co niby unoszą się honorem, bo same potrafią zarobić na dziecko i nie potrzebują becikowego!!!! hahaha Ale to nie chodzi o to, ze ktoś liczy na te pieniądze, albo chce się dorobić...Te pieniądze się po prostu należą. Nie po to płaci się tyle podatków! I ciekawe, że jakoś bogate Niemki się honorowo nie zrzekły becikowego, tylko biedne Polki sa takie dumne, że dają się okradac przez państwo, ale nic od niego nie potrzebuja!Buahahahaha

una a pomyśl ze nie każdej kobiecie zapładniacz jest w stanie kupic wózek, więc becikowe na pewno sie przyda. Taka matka płaci tak samo podatki jak każdy wieć może korzystać z pomocy jesli sie taka należy. Już wole zeby dostała becikowe kilka razy wyzsze niz płacic np. za alkohol prezydenta lub utrzymywać wieżniów, którzy maja lepiej niz niejedna osoba w domu. To w końcu tez z naszych podatków. Takiej kobiecie sie należą pieniądze jeśli tego wymaga sytuacja a On chlac nie musi.