Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Co zrobić, żeby on chciał się odezwać?

Polecane posty

Czy da się coś zrobić... Żeby on chociaż chciał się ze mną spotkać, żeby tęsknił... Znajomość jak szybko się zaczęła, tak burzliwie się zakończyło... Na drugiej randce całowaliśmy się i dotykaliśmy... Czy to przez to on się teraz nie odzywa? Nic nie rozumiem :(

Gość mała czarna.........
Mam to samo ale u mnie były 4 randki, całusy tez się pojawiły, niby wszystko było ok nagle kontakt się urwał, nie wyjaśnijąc mi z jakiego powodu... to typowe dla facetów, zapomnij o nim!!!!

Ale ja nie rozumiem, dlaczego :(

Gość mała czarna.........
no uwierz mi, że ja też....może jemu nie chodziło tylko o całowanie i dotykanie tylko o coś więcej :-)

Gość nie tylko faceci
ja też urwałam kontakt a teraz ciągle o nim myśle ale przecież nie odezwę się do niego bo pomyśli, że trzepnieta jestem

Gość tezz takk mialamm
ja tez tak mialam a pozniej sie okazalo ze zamilkl bo myslal ze jest u mnie bez sznas.Szans na cos wiecej bo myslal ze ja taka zalatana, zabiegana, mam swoja droge w zyciu, swoje sprawy i nie bede chciala by odegral w moim zyciu jakas wieksza role a ze jemu zalezalo wolal sie usunac liczac na to ze bedzie mniej bolsene i latwiejsze dla niego na poczatku niz pozniej gdy sie bardziej zaangazuje.Na szczescie po jakims czasie spotkalismy sie i w rozmowie wszystko sie wyjasnilo.

Tylko że ja kilka razy zagadywałam, a on odpowiadał jednym zdaniem tylko wtedy, kiedy juz traciłam cierpliwość i mu dokopywałam. Jak byłam miła, to się nie odzywał :(

Gość tezz takk mialamm
w moim przypadku bylo niemal tak samo, nie odzywal sie i nie odpowiadal mi bo myslal ze dla mnie jest tylko kolega i ze ja zagaduje go tak sobie tylko, ze to bez znaczenia dla mnie.No ale akzdy przypadek jest inny wiec nie wiem czy akurat twojemu o to chodzi.

Wiec co zrobić... Zadzwonić? Ja się boję, że jemu chodziło tylko o jedno.. Bo po spotkaniu napisałam, że tego żałuję.

Jak mu napisałaś że żałujesz po spotkaniu to sorry, nie oczekuj c.d. Albo zadzwoń i wyjaśnij że wcale tego nie miałaś na myśli co miałaś, może łyknie.

Tylko, że już raz zadzwoniłam... Na początku nie odbierał. Odebrał, powiedziałam słodko cześć, a on KTO MÓWI... W tym momencie zrobiło mi się tak koszmarnie głupio, że się zaczęłam śmiać i się rozłączyłam...

No przecież powinien mieć mój numer zapisany na komórce :/

A dlaczego powinien mieć zapisany? Może wykasował? Wiesz, może stwierdził, że jesteś łatwa i dał sobie spokój.

Przecież nie jestem łatwa i napisałam mu odrazu, że żałuję tego, co się wydarzyło i że się nigdy tak nie zachowuje.

Gość Psotnik
Tak da sie, idz do wrozki, niech postawi ci Tarota i da magiczny proszek ktory go zaczaruje, wtedy bedzie twoj... tylko popros zeby ci wrozka powiedziala jakie moga byc konsekwencje takiego czarowania

Gość Psotnik
La firynda, to sa twoje oczy na tym linku? Jakies za bardzo wypindrzone

Gość dziewczyno szamana
przeciez to ze mu tak napisalas to jeszcze gorzej :[ on i tak ci w to nie uwierzył (każdemu mozesz tak pisac, zreszta 2 randka to jest o WIELE za szybko) a jesli juz sie cos zdarzylo to trzeba bylo mu pokazac wlasnie ze robilas toi z nim bo jest lda ciebie wyjatkowy i mialas na to ochote a tak zrobilas z siebie idiotke. ja bym sie do ciebie wiecej nie odezwal.

Do Psotnika, wypindrzone??? Piekne ma oczy, normalnie cudne! Wypindrzone tez cos :-o Autorko, a dlaczego sie nie przedstawilas, jak do niego zadzwonilas?

Co ja mam robić ;(;(;( Zależy mi ;(

Ale ja nie wiem, czy on odbierze ;(

Gość Psotnik
Ale to podejrzane jest zdjecie, zbyt klarowne, to chyba nie sa oczy La Firyndy

To napisz mu sms'a. Przedstaw sie w tym sms'ie i popros, aby odebral, bo musisz z nim porozmawiac. Zaproponuj spotkanie. A czekaj, czekaj, jak sie wczesniej spotykaliscie, jaki on byl dla Ciebie? Jakie odnioslas wrazenie? Myslisz, ze mu zalezalo/zalezy na Tobie?

Psotniku, nie wiem, czy jej czy nie jej, ale przepieke oczy, pewnie to piekna osoba ;) Ide na moj serial. Pozdro!

Gość Gienia...
no jest tylko jeden sposob, trzeba zadzwonić i opierdoli i powiedziec co ile ma sie meldować...a co?!

Gość heheheheehehehehehe
www.zal.pl

Gość Boski Apollo - prawdziwy
Wyślij mu mms-em zdjęcie nagiej , ogolonej cipki. Gwarantuję , że szybko się odezwie śliniąc się niesamowicie i pomacha Ci kutasem przed oczkami :) Kto ukradł Mi nick , parszywe świnie

Gupki :/