Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasasystentka

ale ma ochotkę na tego faceta

Polecane posty

Gość asasasystentka

kurcze nie wiem co mi strzeliło do głowy.poznalismy sie jakies poł roku temu, kupowalismy działkę od tego samego człowieka. ten facet co mi sie podoba ma około 40 45 lat, ale nie wyglada na tyle, fajny jest przystojny, zwróciłam na niego uwage bo jest strasznie szarmancki, pocałował mnie w reke na powitanie i pozegnaie, no i wogóle jest taki dzentelmen, takich to teraz mało. no i kontakt sie urwał i nie wiem czemu przed wczoraj jak juz lezałam w łóżku to on mi sie przypomniał, tak jakos bez niczego, zaczełam o ni myslec w ten sposób,moze nie o seksie ale o flircie. zgłupiałam bo nie wiem czemu tak mnie na niego wzieło w ciągu jednego dnia. ja mam 25 lat jakby tego było mało. jakby tu sie znim zobaczyc??

Gość jesteś zwykła
suka i dziwka

Gość ale masz problem....
zagadaj z facetem od kupilas dzialke

Gość asasasystentka
nie no dziwką nie jestem, bo nawet w myslach sie nie pusciłam z nim, a suką tez nie, raczej samicą człowieka. ale on mnie kreci i niech ktos mi wyjasni jak to mozliwe ze ot tak bez niczego.przy pierwszym spotkaniu tylko zwróciłam uwage na to ze jest dxentelmenem, ale tak to nic, zeby miev jakies mysli dopiero teraz. nie ma tu zadnej laski co miała podobnie???jakie to głupie, moze mi mnie szybciej niz sie zaczeło???

Gość samotnosc ci odbija
za każdym będziesz głupiała , kto tylko okaże ci troche kultury , wiesz ilu facetów jeszcze całuje kobiete w ręke ale to nic nie znaczy ot ! gest, a ty głupia i naiwna chcesz wyjsc na totalną głupią gęś , co zdobędziesz adres od faceta który sprzedawał wam działkę , czego on nie powinien zrobic ! ale powiedzmy ,że ci sie uda i co ? pojedziesz do niego, drzwi otworzy ci żona z wnukami przy boku i co wtedy gąsko zrobisz powiesz jego żonce ,że zaczęłas myślec o flircie z jej mężem bo pocałował cie w rękę ? Zejdź na ziemie gąsko ! Porozglądaj się wokół , może poznasz kogoś , może jest jakis facet któremu się spodobasz ...

Gość asasasystentka
no tak głupi pomysł był zeby tu pisac. no własnie o to mi chodzi, ze nie wiem czemu zaczełam o nim myslec tak bez pwodu, nie chodzi o ta ręke bo jakby o to chodziło to bym sie nim jarała juz na poczatku. poza tym nie chce sie znim spotkac tak jakos nachalnie, chciałabym przypadkiem.

Gość kadoro
No weź cholera pocałuj taką w ręke a ta przylezie do chałupy i namiesza w związku , moja żonka to by ci dała wycisk . Ty do starego faceta chcesz zagadac ? daruj sobie dziewczyno !😠 CZy ty jesteś az tak samotna ? nie masz rówieśników albo ciut starszych . Jak by mi taka młódka przyszła do mojego ojca to ... no dosłownie nie wiem co bym zrobił . Kurde desperatka z ciebie !

Gość willaska
gdzie sieją takie głupie ????????