Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KIEDRO55

BUL NEREK

Polecane posty

PRAWDOPODOBNIE BOLI MNIE NERKA JEST TO BÓL W DOLNEJ CZESCI PLECÓW Z LEWEJ STRONY . BOLI MNIE OD 3 DNI PO UPADKU NA PLECY PODCZAS GRANIA W PIŁKE CO MAM ZROBIC CO MI MOZE POMÓC

wydaje mi sie ze mogłaś sobie "odbić" nerke...tak sie dzieje kiedy sie mocno uderzysz i nerka jakby zrywa sie z miejsca jakby ją odbic tak jak piłke. Powinnaś isc do lekarza i zasiegnąć konsultacji niech cie zbada nie fajnie by było jakbys uszkodziła sobie nerke, nerka to wazny narząd przeciez. Idź jak najszybciej do lekarza, nie bój sie nic ci nie bedzie pewnie strasznego ale warto to zbadac lekarz---nefrolog-od nerek:)

wybacz...napisałam powinnaś.......tak sie zajełam tem,atem ze nie zauwazyłam ze jesteś facety...przepraszam!

NO TAK TYLKO JA JESTEM ZA GRANICĄ I NIEBARDZO WIEM GDZIE ISC O ILE WOGULE BYM DOSZEDŁ

Gość wezwij pogotowie jak cię
tak bardzo boli i nie lekceważ tego, bo możesz stracić nerkę. Sikasz krwią?

poportu idz tam do przychodni jesli umiesz sie z nimi dogadac w tym jezyku i spytaj o lekarza od nerek jesli masz tam znjomych któzy mówią w tym jezyku niech z tobą pójdą,powiedz co sie stało powiedz ze cie boli tego nie nalezy lekcewarzyc

MAM NUMER DO POLSKIEGO LEKARZA RODZINNEGO CZY ON MI MOZE POMÓC CZY TEŻ MUSZE ISC DO TEGO OD NEREK

dzwoń do tego lekarza!

ZNAJOMY MI DORADZIŁ ZE MAM GRZAĆ TTO TERMOFOREM TO SE JESZCZE PLECY POPARZYLEM MASAKRA

MYSLISZ ZE TO NIEPRZEJDZIE SAMO A MOZE ZNASZ JAKIES SIERODKI PRZECIWBULOWE BRAŁEM KETANOL ALE POMUGŁ MI NA JAKIES 5 MINUT

wiesz ja kiedyś po upadku odbiłam sobie nerki, sikałam krwią, wylądowałam w szpitalu, leczyli mnie antybiotykami. Może kup sobie coś rozkurczowego np. no spa i przeciwzapalnego, nie wiem co dostaniesz bez recepty, jednak najlepiej byś zrobił, jakbyś do tego lekarza rodzinnego dotarł albo go wezwał do domu.

kierdo dzwon do tego lekarza! widze ze sytuacja jest powazna, ja choruje na nerki wiem co to za ból, powinienes zadzwonic do tego lekarza niech ci da numer od nefrologa ale mioim zdaniem powinienes isc do lekarza tm gdzie mieszkasz wziąc znajomego i iść. To jest zbyt powazne

urosept też może ci pomóc, sok i herbatka z żurawiny

DZISIAJ TO JUZ Z15 HERBATEK WYPILEM NOSPE TEZ BRALEM BEZ REZULTATU ALE WŁASNIE CHCIALEM UNIKNOC TEGO ZEBY ISC DO LEKARZA BO NIELUBIE

Gość pieprzysz bez sensu
albo na ostry dyżur do szpitala