Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka gorsetu

Gdzie znajdę prawdziwy gorset?

Polecane posty

Gość fanka gorsetu

Nie wiecie może gdzie na sląsku mogłabym kupic prawdziwy, sznurowany gorset(podobny do takiego jaki kiedyś nosiły damy) Albo chociaż może jakis sklep internetowy. Nie zalezy mi na takim ze sklepu z bielizną, który jest na ozdobę właściwie, ale na takim ktory naprawdę zwężałby talie i modelował sylwetke.

Gość fanka gorsetu
jest tu ktoś?

Gość donna2726
www.allegro.pl

Gość abczyk
Witam wszystkie Panie. Sama marzylam przez dlugi czas o posiadaniu prawdziwego oryginalnego gorsetu. Z metalowymi wzmocnieniami i fiszbinami. Zajelo mi duzo czasu znalezienie go. Ostatecznie zakupilam czarny gorset produkcji polskiej powaznie modelujacy sylwetke odcinajacy sie zaraz pod biustem. Jestem z niego bardzo zadowolona. Daje efekt bardzo zgrabnej talii. Jednak nie dlugo po tym otrzymalam kolejny jako prezent. Jesli szukaja Panie powaznego gorsetu pod spod lub na wierzch..bo mozna go nosic tak i tak.. mozna go znalezc na allegro, poniewaz zdecydowalam sie go sprzedac. Moga Panie go obejrzec: http://allegro.pl/item870898145_gorset_dla_prawdziwych_kobiet_nowy.html

Gość lilimanili
a ja kupiłam na gorsety-pl.com bardzo zadowolona jestem, super jakosc i konstrukcja. zamierzam kupic teraz drugi gorset overbust. ponad 3 dni nie wiedziałam ktory wybrac. polecam ten sklep, dobra obsługe maja