Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia120

Książeczka sanepidu

Polecane posty

Cześć! Mam pewien problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Wyrabiam książeczkę sanepidu i zaniosłam dziś pierwszą próbkę. Żeby ułatwić sobie zadanie kupiłam Figurę 1 na wypróżnianie. Niestety dostałam strasznego rozwolnienia. Co powinnam teraz zrobić? Czy mogę zanieść taką wodnistą próbkę bądź czy nic nie można zrobić i pieniądze przepadają? Jeśli ktoś był w takiej sytuacji to bardzo proszę o pomoc.

Gość yousunriseeeeeeeeee
ehh:O:O:O probki mozesz doniec najlepiej w przeciagu 2 tygodni... a robi sie to zawsze 3 dni pod rząd zeby szybciej bylo:O...

Gość yousunriseeeeeeeeee
powiem po ludzku... zrob kupe podziel na 3 porcje wsadz do kałówek i do lodowki. ( o ile to twoje mieszkanie i twoja lodowka;) )

hmmm.. ja jak robiłam książeczkę pani dała mi taki patyczek jak do uszu tylko dłuższy i kazała to zanurzyć w kale i oddać w pojemniczku. Czasy sr....a do słoików się już chyba skończyły

Gość Ellyy
kupujesz kubeczki z patyczkiem w aptece i tylko lekko zamaczasz ;] mam taką książeczkę ;] wyrabiałam 2 lata temu

Gość czy WYkryją
A czy to przejdzie jak się jedną próbkę podzieli na 3 i powie ze to z trzech różnych dni?? robił tak ktoś??

Gość odpowiedzcie Proszęę

witam!!!! ja kupiłem książeczkę badań sanepidu za 80zł od gościa byla z wszystkimi potrzebnymi badaniami i mogłem ją dać ją tego samego dnia w pracy .załatwienie tego trwało kilka godzin, to znaczy zadzwoniłem rano pod nr 517 954 069 a odebrałem po południu gotową.polecam bo oszczędziłem sobie czasu, biegania, kasy i grzebania w kupie. wiem że można to z nim załatwić wysyłkę pocztą ........