Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzylam sie...

Pragne seksu ale nie moge...

Polecane posty

Gość rozmarzylam sie...

Boze jak mi sie chce bzykac! Mam nawet kogos do bzykanka no ale znajomosc jest we wczesnej fazie i musze zgrywac cnotke zeby nie czuc sie tania i latwa po fakcie, tak mi wpoilo zasrane spoleczenstwo! A ja wciaz marze o tym, zeby dobrac mu sie do gatek, co za swiat!

Moze on tez tego chce? a Ty nie wiesz o tym... Podrywaj go w sposob, ze zapraszaj go do siebie... Ubieraj sie w seksowna bielizne przy nim to wkoncu wymieknie :)

Gość a ja myslę że jak masz przy
jakimś facecie tego rodzaju obawy to to nie jest facet dla ciebie. Nie poszłabym do łóżka z kimś co do kogo miałabym cień wątpliwości ze mógłby o mnie źle pomyśleć albo nie szanować mnie. I nieważne czy seks byłby po tygodniu czy po pół roku znajomości. Mężczyzna na poziomie nie ma takich odczuć wobec kobiet o jakich piszesz i nigdy nie sprawi że kobieta tak się poczuje.

Gość rozmarzylam sie...
nie wiem, chce sie ze mna spotykac, kontaktuje sie ze mna ale nic nie probuje, to ja sie musialam juz na niego napierac ostatnio zeby w ogole doszlo do przytulania. no ale jak sie przelamal to juz mnie przytulal i bral za reke sam z siebie wiec moze jakos to bedzie?

Gość rozmarzylam sie...
ale tu nie chodzi o niego tylko o mnie. ja bede miala takie odczucia niezaleznie od faceta, a i nie konkretny facet jest temu winien tylko poglady spoleczne ze niby tylko jak jestes cnotka niewydymka jestes wartosciowa

Moze ma pierwszy raz dziewczyne, albo jakis ma uraz - z ktorym walczy?

Gość _o cholera_
mnie jest wszystki jedno i tak oprocz tego laptopa nic mnie nie trzymie na tym świecie

Gość a ja myslę że jak masz przy
ale przy właściwym facecie takie odczucia cię ulatniają w jednej sekundzie. Naprawdę.

Jeśli naprawde chcesz z nim uprawiac ten seks, to zacznij go masowac ale masowac w intymne miejsce - dostanie oznake ze wiesz o co Tobie chodzi. Zalezne od sytuacji wyczytasz czy chce tego czy nie

Gość rozmarzylam sie...
nie sadze by mial pierwszy raz dziewczyne a poza tym chyba nie jestem jeszcze jego "dziewczyna" tak oficjalnie. chyba nie bym mogla z jakimkolwiek facetem isc szybko do lozka i nie czuc sie latwa. Takie historie naglej "milosci" zdarzaja sie chyba tylko na filmach