Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaskkka

błona dziewicza

Polecane posty

wiem, że takie tematy już były, ale w żadnym nie znalazłam odpowiedzi na moje pyt. ostatnio między mną a chłopakiem był dość intensywny peeting, jakiś tydzień po okresie. usiadłam później na nim i zauważył brązowe plamki na majtkach.. okazało się że to ja. na bieliźnie też były, takie zmieszane ze śluzem. to najpewniej krew. zastanawiam się czy skoro to nie bolało to czy to mogło być przebicie błony? czy tylko jakieś zadrapanie, czy coś w innym stylu?

to nie był seks. tzn tylko palcami, nie było penetracji członkiem. jestem dziewicą, a palcówka już była

Gość roxannaaaa
zalezy jak intensywne byly pieszczoty, czy on wkladal ci paluszka?

tak on wkładał mi palca, jednego. było dość szybkie tempo i w ogóle ale nie bolało. dziwnie bd się czuła jak u lekarza się dowiem że nie jestem dziewicą w sumie nią będąc ;|

Jesli pieszczony byly intensywne tak jak roxannaaaa powiedzial/a to oznacza ze blona dziewicza...

Gość marzenka250
ale jednym,dwoma czy trzema palcami jednocześnie,bo jeśli trzema to już nie jesteś dziewicą

Gość marzenka250
to tylko jakieś lekkie przerwanie błony,a dziewicą jesteś

Gość lila7111
ooj,to ciasna kobietka z ciebie a tak w temacie- ciezko powiedziec,co to moglo byc, ja uwazam, ze palcem sie nei da chyba przebic blony,bo jest ona troche glebiej.. a jesli lekarz powie,ze nie jestes? dziewczyny dziewice nawet wkladajac sobie tampona moga sie pozbawic blony dziewiczej,takze to jest tylko teoria stracenie dziewictwa w sensie praktycznym to poprostu pierwszy seks. nie wazne,czy jest blonka,czy nie ja np nie mialam blony przy pierwszym razie,bo uzywalam tamponow

Gość GFGDGDGDFGD
a jak mnie wchodza3 palce i dodatkowo dzis wsadziłam sobie 2 paluszki ale weszło 3 całe do konca i 2 tak tylko na 1,5 cm ........ a nie spałam jeszcze z facetem ......

ja nigdy nie uprawiałam seksu, nawet nie używałam tampona bo nie miałam takiej potrzeby. nie interesowały mnie tamte strefy od pół roku jestem z chłopakiem i tak jakoś wyszło. ta krew mnie przeraziła. nie chce uprawiać seksu a peeting to jak dla mnie taki substytut. ojj ciasna ciassna (choć sama nigdy nie sprawdzałam swoimi palcami ani niczym innym:P)

Gość roxanaaaa
Mi faceta przerwal blone wlasnie palcoweczka, jesli twoj zafundowal ci taka palcoweczke nie wazne ile paluszkow ale bylo szybkie tempo jest szansa ze ci ja przerwal, ale przeciez to nic takiego?

Gość lola43
ja oszukałam że jestem dziewicą i dał się nabrać kochaliśmy się w okres więc w czym problem:)

Gość umb
"nie interesowały mnie tamte strefy" "od pół roku jestem z chłopakiem i tak jakoś wyszło" to juz widzę, że koles sobie pouzywa w małżeństwie :O a ciebie za max 2 lata widzimy z powrotem z pytaniem "czemu nie mam orgazmu (zadnego/lechtaczkowego/pochwowego) :o 🖐️

Gość roxanaaaa
Bardziej to jest bariera psychiczna niz fizyczna widze

nno właśnie nie wiem czy to nic takiego. czy podczas pierwszego stosunku można jakoś poznać czy ta błona była czy nie? kurde wiem że to nie ten temat ale z jednej strony chce kochać się z nim.. z drugiej strony nie choć go bardzo kocham to chce to zrobić z jedynym facetem a nie mając 17 lat.. i taki mam dylematt

"to juz widzę, że koles sobie pouzywa w małżeństwie?!" a ciebie za max 2 lata widzimy z powrotem z pytaniem "czemu nie mam orgazmu (zadnego/lechtaczkowego/pochwowego)?!" nie za bardzo rozumiem przesłania

Gość ty jesteś taką dziewicą
jak Palikot zakonnico, głupia pisdo

ja pierdole te forum jest żeby normalnie porozmawiać czy żeby się wyzywać?!

Gość smells like 90
z tego co mi wiadomo :P:P:P to błona jest zaraz przy wejściu do pochwy. Jednym palcem raczej jej nie uszkodziliście. Może popuściłaś kupę. ;p

Gość roxannaaa
Nie przejmuj sie palantami, zawsze taki sie trafi 17 lat kochana moim zdaniem za malo, przede wszystkim musisz czuc sie gotowa psychicznie a ty taka nie jestes, a on cie jakos naklania do seksu?

Gość kaskka
niee. nie namawia mnie ani troche, chce tego ale nie naciska. zawsze miałam takie podejście że tylko z tym jedynym.. tak jakby czuje że to ten jedyny ale wiadomo jak to jest w tym wieku. NIC pochopnie, a już na pewno nie takie decyzje :)

Gość umb
odp na pytanie w temacie skoro wytarmosił cie tam dosc szybko, to pewnie ze błona mogła puscic, w koncu nie jest ze stali, i kiedys pęknie. rozwine mysl skoro SAMA nie wiesz co masz w cipce, i NAS sie pytasz, czy poszła TOBIE błona, to znaczy ze jestes zielona w tych sprawach jak trawa na łące, i nie masz w tym kierunku zadnych zainteresowan. 17letnie dziewczyny, które maja ciąg w ta stronę same juz wiedza co i jak - pamietam to dobrze, bo chodziłem do podstawówki. a jakos 'przypadkiem' te, które nie maja zainteresowan,w tym kierunku, nie maja równiez temperamentu, ergo, z seksu się nie cieszą, i z orgazmami tez u nich cienko. wiele tu takich, które 'nie robiły tego' bo ich to 'nie interesowało' i potem słyszymy ze nie mają orgazmów, i są rozgoryczone, a ich partnerzy narzekaja, jakie to mają "urozmaicone zycie seksualne". z tego co piszesz ze - nie interesowały cie te sprawy' - widac juz, ze koles bedzie nastepny, no chyba ze jakos cudownie uda mu sie ciebie rozgrzac 🖐️

Gość smells like 90
umb - zgadzam się wzdłuż i wszerz :P

Gość smells like 90
dziwne żeby 17 latka, która się gździ :P nie wiedziała co ma między nogami i jak to wygląda.

Gość kaskka
KIEDYS mnie te sprawy nie interesowały TERAZ mnie interesują dla Twojej wiadomości, mój partner nie ma problemu z podnieceniem mnie i wiem co jest w mojej cipce (skąd wysnułeś teorie że nie wiem to nie mam pojęcia), wiem także że błona nie jest ze stali ale chyba po to jest te forum żeby się pytać ja się ma wątpliwości

Gość smells like 90
to sobie zajrzyj do cipki i zobacz co z twoją błoną.