Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosysta

Co z plikami na wrzucie??

Polecane posty

Gość sosysta

Dlaczego nie można ściągać plików z wrzuty? Tzn korzystając ze strony streemowrzuta.podobne.pl?

Gość o to samo chciałam spytać
Ani odtworzyc się nie da w całości :-O :-( Pewnie ci też wprowadzą opłaty tak jak wszysscy inni, ZŁODZIEJE! 😡

Gość sosysta
kurcze szkoda,wrzuta ostatnio była najlepszym sposobem na ściąganie plików,przy tak wolnym internecie jak mój programy typu emule itp odpadają;/

Gość Słoneczko to Ja
A mógłbyś jaśniej...tak trochę barzdiej łopatologicznie? Proooszę!

Gość Słoneczko to Ja
Dziękuję- już sama znalazłam:-)

Gość co z tą WRZUTĄ
Dzisiaj też nie chcą się odtwarzać w całości 😭 Kto rozumie jak to odtworzyć i wytłumaczy? I czy wiecie czy to są jakieś nowe zasady na wrzucie, bo nic nie widać na pierwszy rzut oka.

Gość tak właśnie jest jotpegowcy
jak korzystacie z explorera to wchodzicie w narzędzia, potem w opcje internetowe, następnie macie w ustawieniach ogólnych historię przeglądania klikacie na ustawienia(potem w wyświetl pliki) i tam pojawia się cała historia z której można skopiować wsio:D mam nadzieję że dobrze to wytłumaczyłam:P

Gość Słoneczko to Ja
Tylko,zeby to zdało egzamin najpierw musisz w całści odtworzyć plik, który chcesz ściagnąć,a skoro sie nie da...

Gość tak właśnie jest jotpegowcy
ale z innych serwisów to działa wiesz co najlepiej wejdź na odsiebie.pl tam jest podobnie ( dużo muzy )

Gość co z tą WRZUTĄ
Co za swiat :-( Wiele rzeczy wystarczyło mi jak mogłam tylko sobie odtworzyć, wcale nie potrzebowałam wszystkiego sciągać do ściągania korzystałam z http://zrzuta.eu To samo było z chomikiem i teraz chcą pieniędzy jak im ludzie nawrzucali za darmo ZŁODZIEJE!

Gość Słoneczko to Ja
Tzn. Nie wiem co jest, ale ja nie mam problemów z odsłuchanie utworów na Wrzucie. Sprawdzałam i wszystko idzie jak ta lala- do końca!

Gość sprawdźcie

co z tą WRZUTĄ ---> w tej chwili w FireFox w ogóle mi nie odtwarza, ale otwórz link w Operze. Jak zacznie odtwarzać możesz (nie musisz) zapauzować, plik ładuje się dalej, do końca. W czasie jak się ładuje patrzysz w folder CACHE Opery, który znajduje się w Windows XP tu: C:\\Documents and Settings\\NAZWA_UŻYTKOWNIKA\\Ustawienia lokalne\\Dane aplikacji\\Opera\\Opera\\profile\\cache4\\ Sortujesz pliki wg daty od najnowszych, jeden z pierwszych na górze podczas ładowania przybiera na rozmiarze - i to jest ten plik: http://chessm4n.wrzuta.pl/audio/aX9XKGrOs71/piersi_-_caluj_mnie.mp3 Niestety Opera zapisuje pliki pod dziwnymi nazwami i bez rozszerzenia, np. \"opr01GQ9\", dlatego trzeba patrzeć na rozmiar i datę. Kopiujesz ten plik gdzieś indziej na dysk, nadajesz mu nazwę i rozszerzenie... i masz ;)

Gość Słoneczko to Ja
Co z tą Wrzutą Sprawdziłam. Oba linki , które podałas sie otworzyły i bez problemów poszły do końca.