Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20.08

Czy jak facet pojdzie do kosmetyczki to obciach, wstyd ?

Polecane posty

Gość 20.08

Zamierzam na dniach isc do kosmetyczki oczyscic sobie twarz z wągrów, pryszczy.Poprostu mam zanieczyszczoną twarz.Jestem facetem przed 30-tką.Ale troche krępuję sie tam iśc,bo raczej chodzą tam tylko kobiety.Czy to obciach jak ktos mnie u kosmetyczki zaywazy?

to zaden obciach...mój mąż tez był u kosmetyczki na depilacji brwi bo miał troche zrośnięte...teraz sama mu depiluje...na solarium tez chodzi a nie jest zadnym lalusiem....

Gość 20.08
No bo wiecie, niechce by ktoś własnie pomyslal ze zbytnio o siebie dbam, jestem lalusiem albo gorzej ze gejem.Poprostu mam bardzo zanieczyszczoną twarz,mam duzo wągrów, co chwila mi jakieś pryszcze wyskakują.Do tego jakies zaczerwienienia na twarzy.

nikt mądry nie pomyśli ze jestes gejem...a opinie kretynów miej gdzies....poza tym teraz bardzo duzo facetów chodzi do kosmetyczki wiec to zadna nowość....fajnie ze chcesz zadbac o cere...idz śmiało :)

Gość 20.08
Kiedyś kolezanka kazała mi iśc do kosmetyczki bym jej kupił krem do twarzy.To zaczym weszlem do gabinetu gdzie znajduje sie kosmetyczka to keciłem sie z 10 minut przed wejsciem zaczym weszlem bo wstydzilem sie ze ktos mnie zobaczy ze tam wchodze

Gość szcezra prawda
A nie lepiej iść do dermatologa??? I szukać przyczyny wystepowania wągrów, pryszczy??? Kosmetyczka niesety nie pozbawi Cię całkowicie tego. Za miesiąc zrobią sie nowe pryszcze itp, i znow pojdziesz do kosmetyczki? Wiem co mowię, to strata kasy i czasy na to :]

Gość 20.08
No chyba najlepiej zrobie tak ze wpierw pojdę własnie do tego dermatologa ale tylko prywatnie bo do panstwowych lekarzy nie mam zaufania.On/ona mi doradzi co mam robic