Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norka_a

ZŁOTA PLAŻA, MIELNO

Polecane posty

Gość Norka_a

HEJ, CZY BYŁ KTOŚ Z WAS MOŻE W TYM OŚRODKU ZŁOTA PLAŻA W MIELNIE, JEŚLI TAK, PODZIELCIE SIĘ SWOIMI OPINIAMI I RADAMI, Z GÓRY DZIĘKI

Gość Jan z żoną
Chcielibyśmy podziękować właścicielowi ośrodka 'Złota Plaża' za spokój i wypoczynek wśród pięknej zieleni i kwiatów. Pozdrawiamy, do zobaczenia w przyszłym roku. Jan i Bogusia ze Szczecinka

Gość szzz
nie wiem nic o złotej plaży ale odradzam camping 'pod żaglami'. ściągają tam glownie nastolatki na calonocne libacje a właściciela nie umie utrzymac ciszy na terenie campingu. Do 4 rano darli ryje.

Gość -s-
Ja bylam z rodzina w tym roku w tym osrodku... szczerze nie polecam go dla rodzin z dziecmi...Jedyne co jest tam dobre do bliskosc do morza...mozna tam pojechac morze na weekend z przyjaciolmi, ale na dluzszy czas odradzam...bardzo smierdzi w tych domkach,bo sa drewniane i przesiakniete wilgocia...a nazwa tych domkow bardzo mija sie z prawda,bo to zadne komfortowe domki ,tylko zwykle altanki drewniane,w ktorych jest pelno pajakow i roznych robakow,tak jak w kazdej zwyklej altance...A co do dostawki to tez nie warta swojej ceny,bo to lozko polowe ze stramy smierdzacym materacem okropnosc!!

Gość gość
Nie polecam, mrówki i inne robaki są w pościeli na łóżku i podłodze, na ścianach i w aneksie kuchennym, na suficie i gryzą w zadek, kobietom wchodzą nawet w te miejsca gdzie nie powinne . Wilgoć , smród i ogólnie podłe wrażenie nawet w kontakcie z wiecznie pijanym o posturze rotwailera właścicielem. Nie, ośrodka ośrodka nie polecam nikomu.

Gość JOLA GAWRYLUK Z SOSNOWCA
Ja polecam miła obsługa , czyste domki to nie prawda ze altanki ze brud , ze śmierdzi głupstwa ludzie piszą - najlepiej sami się przekonajcie ,ja byłam tam już 4 razy zawsze miło wspominam nie mogę się napatrzeć ile pracy wysiłku Ci ludzie tam wkładają podziwiam , dużo pięknej zieleni , polecam rodziną z dziecmi . CZYSTO < SCHLUDNIE

Witam , tak ja byłam z męzem i synkiem przepięknie , domki czyste posiadają taras zadaszony tak jak stronie internetowej w koło zieleń place zabaw na terenie , blisko plaza ,na terenie sklep spożywczy , gofry i lody miła obsługa możliwość grillowania czułam się super wraz z rodzina odpoczęliśmy polecamy i wracamy za rok pozdrowienia dla Pani Zuzanny za tak miły pobyt Asia Tomek i synek Mikołaj POLECAMY OŚRODEK Złota Plaza w Mielnie

Gość gość
Samo Mielno jest okropne, tłumy Karyn i Sebów :S Nie polecam, chyba że sam/a jesteś Karyną/sebixem.

Gość Ilona Saba
BYłam , polecam wróciłam 11.07.2015 jesteśmy mega zadowoleni , wypoczęci pomimo pogody która była w kratke :-) Polecam miła obsługa tam każdy uśmiechnięty super atmosfera panuje na tym ośrodku - blisko plazy , w koło piekna zielen bardzo zadbana (ile to pracy szacun dla WAS ) domki zadbane czyste , dzieci maja plac zabaw POLECAM

Gość Roni ALEKSANDRA
wróciłam 5.07.2015 ośrodek godny polecenia :-) ośrodek godny polecenia :-) ośrodek godny polecenia :-) ośrodek godny polecenia :-) jak w internecie a nawet ładniej :-)

Gość szymczyk
Byłam tz właśnie jesteśmy w raz z rodziną i super się tu czujemy , w koło dużo ładnej zieleni , spokój blisko do plazy , dużo atrakcji na mieście . Domki OK :-) mamy ten 6 osobowy mieszkamy w 4 dla nas OK Ośrodek ze spokojnym sumieniem polecam bo warto Domki jak na ośrodek wypoczynkowy są czyste , w środku czysto , moje dziecko ma bzika na punkcie pająków mąż podniósł łózka do góry a tam miłe zaskoczenie czysto zero "kotów" i kurzu mile zaskoczeni jesteśmy , miła atmosfera tu panuje POLECAMY OW ZŁOTA PLAZA W MIELNIE ludzie którzy piszą oszczerstwa to istne KŁAMSTWO szacun dla ludzi tu pracujących i wykonujących tę prace Dziękujemy za mile spędzany tu czas ANIA< MAREK >Zosia i Jakub Szymczyk z Woli

Gość gośćBEA
Ja będę w Ośrodku już niedługo, czy ktoś może powiedzieć jak wygląda domek dla 12 osób.

Gość nakanaka
Ośrodek można , jest do polecenia tam się odpoczywa miła atmosfera , fajne miasteczko tam się nie nudzisz . Ośrodek mega zadbany wszystko na TAK , byliśmy z polecenia i dziękujemy za miły wypoczynek będę polecać innym (y) pozdrowienia dla przemiłej Pani Zuzi wszystkiego dobrego :-) i do zobaczenia Anna , Rafał i córka Klaudia z Krakowa

Gość skalny
Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu na Złotej Plaży Mielno. Lokalizacja bardzo dobra, domki skromne czyste wszystko co trzeba ,Trafiliśmy tutaj przypadkowo, szukajac pokoju 2-osobowego na 10-dniowy odpoczynek w miesiącu lipiec wiec zarezerwowaliśmy domek . Ponieważ kochamy morze więc potrzebne nam jest tylko łóżko, czajnik aby zaparzyć kawę i telewizor do nocnego oglądania wiadomości. Wszystko to miałam i w dodatku domek czysty z tarasem który mógłby być troszkę większy .Okazało się że jest tam rewelacyjnie, miło i przytulnie Małżonka zadowolona jak ja również -pozostały miłe wspomnienia Pozdrawiamy Złotą Plaże w Mielnie i mam nadzieję ze do zobaczenia . Byliśmy w 2015

Gość gość
Ośrodek przepiękny , każda roślinność dopieszczona okolica piękna , blisko Morze. Przebywaliśmy w ośrodku Złota Plaża Mielno w sierpniu 2016 jesteśmy bardzo zadowoleni miło spędziliśmy czas w na ośrodku Jeśli chodzi o domki czystość w każdym kącie , aż miło wejść do takiego domku - często pytają o wilgoć odpowiadam zero wilgoci . Standard domku uważam ze podstawowe naczynia wystarczą by zrobić sobie śniadanie a zresztą kto stoi przy garach będąc na wakacjach Polecamy Złotą Plaże w Mielnie i pozdrowienia dla przemiłych pracowników i Pani Zuzi z recepcji rodzina Radzik z Sochaczewa

Gość Asia Kudłacz
Ośrodek przepiękny , miła atmosfera blisko do plaży , czyste domki . Boska zieleń , cudne miejsce i okolica Asia Kudłacz rodziną Kraków

Gość gość
Miło super czysto ,blisko plazy , brakuje rowerów jedynie, RODZINA ATMOSFERA