Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołłłłłłłłłłłlllll

Rekaw na gips, prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość jołłłłłłłłłłłlllll

Witam Szukam czegos ala rekaw na gips , zeby nie ocierał szyi i nie mam pojecia jak to sie nazywa zeby wyszukac w necie. generalnie w szpitalu daja bandaż a on strasznie drazni, reka ciezka wiec szyja boli. Prosze o nazwe lub linki na allegro. Kolega ma złanana reke z mojej winy i cos musze zrobic:)

Gość jołłłłłłłłłłłlllll
podnosze to wazne

Gość jołłłłłłłłłłłlllll
dzieki wielkie:) . To moj były maz:) Zaatakował mojego obecnego partnera, ten był kiedys instruktorem czegos tam, tylko chwycił jakos dziwnie i reka poszła. Było mu przykro bo niby tego nie nalezy stosowac. Mezczyzni ;P

nie ma za co :) na allegro jest tego sporo ale ja dla mamy kupowałam w aptece nie pamiętam dokładnie bo to było ze 2 lata temu, ale kosztowało niecałe 30 zł

Gość valleTudo
to piewiedz twojemu chłopcu żeby się sprawdił ze mną jak jest taki kozak i staje w obronie kurwiszonow.

Gość jołłłłłłłłłłłlllll
w aptece bedzie szybciej :). Moj były mąz nie jest agresywny obecny partner rowniez, nie potrafi od ponad roku pogodzic sie z rozwodem ( zreszta on do tego doprowadził ale nie było ozekania winy). Zal mi Toma poniewaz wiem ze cierpi ale ja sie z tym pogodziłam i nie chce byc z człowiekiem ktory mnie tak bardzo zranił. Mimo wszystko mamy dziecko wiec jestesmy wobec siebie ludzmi. Złosliwosci z Waszej strony nie sa potrzebne, mnie nie ruszają, nio ale jesli komus bedzie lepiej prosze bardzo:).