Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podjarany

ciaza poprzez dotykanie mocne z resztkami spermy

Polecane posty

Gość podjarany

uprawialem z dziewczyna seks w gumce po jakies godzinie moze mniej znow zaczelismy sie bawic ale drugi raz bez gumki smyralem ja tylko nim po cipce i sie troche boje bo niewiem czy jest mozliwe ze zostalo na nim troche plemnikow z przed tej pol godziny i czy mogla zajsc przez to w ciaze (za tym drugi razem niewszedl tylko dotykal dosyc mocno dzewczynie juz sie 5 dni spuznia no wsumie juz 6 dajcie odpowiedz

Gość podjarany
5 albo 6 dni sie spuznia

Gość studentka położnictwa
owszem, plemniki mogły znajdowac się na penisie, wiec w zależnosci od pieszczot "cos" mogło zostac przeniesione. Szanse raczej małe,ale ryzyko jest.

Gość podjarany
nastepny dzien dalej nic zadnego okresu warjuje powoli ile kosztuje test ciazowy?? jestesmy dopiero prawie pelnoletni ;/

Gość Emisia0111
Wg. mnie jeżeli nie było "głębszej penetracji" zapłodnienie jest mało prawdopodobne, mozliwe są tez zaburzenia z powodu stresu, zróbcie test jeżeli wyjdzie negatywny w spokoju i bez nerwów czekajcie na okres dziewczyny :)

Gość podjarany
jest juz okres 8 dni sie spuznial test tez kupiony ale nieuzywany kupilem test zobaczylem ten test i uswiadomiulem sobie ze to na[prawde powazna sprawa a tu dziewczyna do mnie dzwoni ze ma okres :D

Gość dojrzała panna
na drugi raz pamiętaj żeby po jak ściągniesz prezerwatywę iść się umyć :)