Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość converter

Co się dzieje z wami gdy jesteście zakochani?

Polecane posty

Gość converter

Piszcie:) Wasze symptony zakochania, co się wtedy dzieje z waszym ciaęłm i w waszych umysłach.... Pozdrawiam:)

Gość Oznaki zakochania
10 oznak, że on się naprawde zakochał 1. Ta dziewczyna jest pierwszą osobą, o której myślę po przebudzeniu i ostatnią, o której marzę tuż przed snem. 2. Gdy jej dotykam, napełnia mnie to energią na cały dzień. 3. Czas mija zbyt szybko, gdy jestesmy razem i o wiele za wolno, kiedy jej nie ma w pobliżu. 4. Gdy przydarza mi się cos miłego, ona jest pierwszą osobą, której pragnę o tym powiedzieć. 5. Odczytuje po kilka razy smsy, które ona mi wysłała. 6. Gdy jestem przy niej, pragnę być lepszy. 7. Zaczynam za nią tesknić, jeszcze zanim się z nią rozstanę po randce. 8. Absolutnie wszystko mi o niej przypomnia. 9. Zdradzam jej sekrety, których nigdy bym nikomu innemu nie powierzył. 10. Jej usmiech działa na mnie jak balsam.

1. mam motylki w brzuchu 2. mysle o nim przed pojsciem spac i tuz po przebudzeniu moje pierwsze mysli kreca sie wokol nie go. 3. nie mam apetytu 4. moglabym nie jesc, nie spac, nie pic przez pare dni. 5. chce mi sie pisac wiersze 6. usmiechac do obcych ludzi 7. moglabym przenosic gory zakochanie to choroba mozgu...

Gość hffghfg
Gdy jestem zakochana bez sensu i bez nadziei, to mam nadzieję - nie wiadomo na co - oraz nieomal latam w powietrzu, patrzę przed siebie cielęcym wzrokiem, nie umiem robić nic, prócz myślenia o wybranym obiekcie. Gdy jestem zakochana realnie, w osiągalnym obiekcie, to śmieję się sarkastycznie z siebie, nie pozwalam sobie odczuwać zbytnich emocji, nie wierzę w żadną dalszą przyszłość. I tak się kiedyś śmiałam, nie planowałam nic, a teraz jestem szczęśliwą mężatką i w ciąży. Hihi, wiem że uczucia i ogólnie nasza psycha są zwodnicze.

Gość fdgfgg
Bujam w obłokach, myśli krążą tylko wokół niego, gdy go nie ma tęsknię za nim, myślę co robi w danej chwili, czy myśli o mnie, a gdy obiecuje że zadzwoni to co sekundę zerkam na komórkę, a najlepsze jest to, że zakochalam się w facecie, do którego nic początkowo nie czułam, wręcz nie przepadałam za nim, ale byłam zmuszona na jego towarzystwo, a teraz sami widzicie ❤️