Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akacja573

czy to sie nadaje do lekarza przeczytajcie....

Polecane posty

Gość Akacja573

mój problem wygląda tak. ciagle jest mi gorąco. kiedy musze powiec jedno zdanie w szkole, kiedy ktoś mnie zaskoczy, kiedy sie zdenerwuje, kiedy ktos zada mi kłopotliwe pytanie, kiedy musze gdziekolwiek załatwić jakąs sprawe, kiedy rozmawiam z koleżanką na sercowe tematy, gdy wchodze z podwórka do pomieszczenia, gdy wchodze do obcego mieszkania, kiedy sie czegoś zawstydze, mogłabym tak wymieniać bez końca.do tego dochodzi czerwienienie na twarzy, pulsowanie w głowie. ale te napady gorąca są najgorsze, raptownie robie się calutka mokra, łącznie z dłonmi twarzą i plecami. dodam ze jestem młodą osobą. czy to moze być jakaś chorobą?

Gość Akacja573
694599

Gość to niesmialosc

Gość chyba troche przesadzilas
mysle ze powinns sobie zbadac hormony tarczycy albo prolaktyne.

Gość też nie rozumiem
może nerwica ? idz do lekarza ogólnego może zapisze Ci jakies tabletki ziołowe na nerwy z walerianą ale warto też sprawdzić hormony tarczycy i ciśnienei krwi, zmierz ciśnienie gdy masz te uderzenia gorąca

Gość Akacja573
mierzyłam najpierw miałam 92/143 pozniej 99/155 puls96

Gość doihbvvhjvj
to jest fobia spoleczna, tez to mam, czasem np w banku to jest mi tak goraco, wwrcz leje sie ze mnie, i mam wrazenie ze zaraz tam padne lada moment, wszytkie sytuacje publiczne mnie przerazjaja, w gimnazjum i liceum bylo gorzej duzo, teraz mam 25 lat, jest troszke lepiej choc dalej te zabiurzenia sa, ale teraz np jak rozmawiam ze znajomymi nie ma problemu, najgorzxej jest z obcymi, a jeszcze ci ktorzy maja wiekszy autorytet i przewage na demna to juz wogole moga liczyc na to ze mnie beda zbierac z podlogi... idz do psychologa a nie do lekarza, mi to duzo pomoglo