Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rob_roy

21 lat i spała z 5 facetami

Polecane posty

Gość rob_roy

witam... poznałem dziewczyne na której mi zależy tylko, ostatnio ze przyznała mi sie ze spała przedemną z 5 facetami ( 3 chłopaków i dwie przygody ) zależy mi na niej tylko nie wiem czy po tylu facetach będzie traktowac mnie poważnie czy zdradzi i zostawi przy pierwszej lepszej okazji....

Myślę że będzie traktowała cię poważnie (jeżeli jej również na tobie zależy). Liczba jej poprzednich partnerów seksualnych nie ma tu znaczenia.

Gość hahahghf
zostaw ja, jeszcze zarazi Cie jakims swinstwem, tak jak moja kolezanka zarazila sie hivem od chlopaka podrywacza;/

Gość co tak mało
? :O

Gość doihbvvhjvj
ja ma 324 lata i do mojego 21 roku zycia tez sapalam z 5 facetami az w koncu jak mialam 22 lata trafilam ne tego odpowiedznio jedynego i jestesmy rok po slubie, lepiej ze sie wyszalala bo bedzie w stanie stworzyc trwaly zwiazek, jakbym nie spala z nikim i sie ochajtala ciaglo by mnie z ciekawosci jak to jest z innymi... pozatym faceci od 165 roku zycia lub nawet wczesniej jak sie zabawiaja, i jakos my laski nie mozemy miec pretensji o te tabuny lasek na 1 nopc...

Gość doihbvvhjvj
24 sorki, zle mi sie wcisnelo

Gość doihbvvhjvj
teraz to jest normalne skoro facet moze miec tabuny kobiet to i kobieta moze miec tabuny facetow, pozatym np na moim przykladzie, zawsze chcialam trwalego zwiazku, czegos powaznego a kloesie albo sie bawili albo zdradzali po jakims czasie... wiec niegdy nie widaomo jak sie zwiazek skonczy a w zwiazku sie sex uprawia... i jest tot calkiem normalne... a kolesie midzy 14 a 35 rokkiem zycia tylko sie bawia i zdradzaja, bo to lubia...

Gość doihbvvhjvj
a jak sie jest prawiczkiem to coz... nie patrzy sie z odpowiednziej perspektywy na to

Gość cherrymerry
To ilu bedzie miala zaliczonych w wieku 30 lat?:O

Gość rob_roy
das krzaken - chodzi właśnie o to że Ona nigdy podobno przede mna nie miała orgazmu a ze mna ma prawie za każdym razem dlatego, ze mam dosyc dużego i grubego ,,kolegę,, i nie wiem czy nie jest ze mna tylko dla sexu.. ponieważ .widzimy sie średni 5 razy w tygodniu i prawie za kazdym razem kochamy sie od 1 -3 razy..... lubie sex w każdym wydaniu ale moim zdaniem to nie wszystko....

Gość mijadija
ja miełam koleżanke,która w wieku 17 lat miała ok 40 facetów.

Gość rob_roy
do ,,prawiczka,, jestem o 4 lata starszy i miałem troche wiecej kobiet niz Ona facetów...ale z racji tego, że jestem starszy już się ,,wyszalałem,, i chciałbym sie ustatkować ... a nie wiem czy angażować sie w poważny związek z kobietą która ma dopiero 21 lat...i wszystko jeszcze przed nią... a z częstotliwościa kochania to zaznaczam, że tak często to tylko ze mną...bo wcześniej to podobno raz - dwa w miesiącu....

Gość tak sobie myślę
kolejne wywody zakompleksionych prawiczków faceci, macie nierówno pod sufitami, sami chcielibyście bzykać co noc inną laskę ale jeśli potem traficie na taką która miała już wątpliwą przyjemność poznać kilku takich jednonocnych podrywaczy to się bulwersujecie.... szanujcie dziewczyny, nie zmuszajcie do seksu to nie będzie takich "używanych" egzemlarzy przed ślubem wy chcielibyście i ciastko zjeść i je zatrzymać

Gość macie zryte łby
chcecie seksu ale gdy spotkacie kobietę która lubi seks to się okazuje że ta jest "beee" i nią gardzicie sami pomyślcie czego w końcu chcecie

Gość tak tak ŚWIAT NA RUCHANIU STOI
a nie na pierdoleniu głupot w kafeterii ! :D :classic_cool:

Gość rob_roy
tak sobie myśle i macie zryte łby.... w sumie macie kobitki rację....ale czy to nie jest tak, że jak kobieta mówi że miała 5 tzn, że co najmniej dwa razy więcej ich było....

ja mialam 7 powiedzialam o tym mojemu mezczyznie i co... i nic... nic sie nie zmienilo nikt nie mial do nikogo pretensji..... zyjemy razem i kochamy sie a to co bylo kiedys.. czy to wazne??????????? pff:P...

Gość ksiadzProboszcz
ola boga niezbadane wyroki boski jezeli gustujesz w recyklingu to ja bierz ale pamietaj ze zeczy mocno uzywane szybko sie psuja...

Gość ale to wcale nie dużo
tych pięciu facetów na jej wiek to raczej takie normalne a ze miala dwie przygody to trudno. A ty co zadnej przygody nigdy nie miałeś. Zreszta najwieksza głupotą jest dociekac ilu tych facetów było. Mój nie pyta jedynie poejrzewa czy bylo ich wiecej czy tez mniej od jego liczby kobiet ale ogólnie to tylko w zartach o tym gadamy.

Gość po przeczytaniu
po przeczytaniu wszystkiego powiem tak autorowi: ona dziwka i ty dziwka! proste jak świat, jesteście siebie warci!

Gość Anty-wielopartnerowiec
Jedyną zaletą kobiet, które miały wielu partnerów jest uroda. Reszta na minus

Gość 5 to dużo ale
ja znam dziewczynę co ma 20 lat i miała tylu samo meżczyzn ile ma wiosen, sama dokładnie nie wie bo sie pogubiła :) a brzyyyydka wiec nie uogólniajcie ze tylko ładne sie puszczają