Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adussiaaa111

Zemścić się ??

Polecane posty

Gość Adussiaaa111

Mam trzy najlepsze koleżanki.Jedną z nich lubię najbardziej,ma na imie Pati.Dwie pozostale to Karolina i Dominika.Dominika jest spokojna i mi nie przeszkadza.Za to Karolina to wredna su.ka ! Cały czas robi wszystko,żeby Pati mnie nie lubiła.Ostatnio siedziałyśmy na ławce a Karolina takie coś \" Pati i Dominika,śpimy dziś u mnie\" . . . Patrycja zapytała co ze mną a ona powiedziała że mama jej nie pozwoli . To oczywiście była ściema. Nienawidzę jej z całego serca.Mam ochotę ją zabić,roztrzaskać ten głupi łeb.Mam się na niej zemścić ?? proszę o pomoc,bo nie chce stracić przez nią przyjaciółek ~!!

Gość meg.w
olej ją i tyle. Pokaż ze wcale Ci na iej taK nie zalezy-to bedzie lepsze od zemsty, bo ona nie poczuje satysfakcji :P

Gość hmmmmmmm..
Postaraj sie bardziej zaqmplowac z Karolina.. Ona chyba jest zazdrosna. Zapros tylko ja np na lody albo na pizze.. niech tez poczuje sie wyjatkowa.

Gość zignoruj ją
to się dopiero wkurzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoro Karolina jest wredną suką i jej nienawidzisz, to jak może być twoją najlepszą koleżanką? :classic_cool: A tak na poważnie to może spróbuj się z nią zakumplować ;)

Gość frufru
Ty , to to jest Twoja najlepsza koleżanka czy jej nienawidzisz?... ja sie nie zadaję z ludzmi którzy mnie wkurwiają. zdrowiej na tym wychodzę. polecam.

Inwestowałabym w pozostałe znajomości. Bo widać, ze są tego warte. A na taki tekst Karoliny powiedziałbym zwyczajenie: \"Nie zapytałaś mnie nawet. Co to, nie chcesz, zebym spała u Ciebie?\" I już. Reszta widzi i słyszy. I jak ma rozum ocenia. A od czasu do czasu spotkaj się z resztą bez udziału Karoliny. Pojedynczo, albo razem.

Gość Adussiaaa111
Dzięki za rady ale ja naprawdę nie chce stracić przyjaźni z Dominiką i Patrycją .. Karolina jest naprawdę cwana i podstępna .. Na przykład na Naszej-Klasie jak są jakieś tam głupie pinezki do czegoś typu " lubię,kocham,przyjaciółka" itp. Karolina Zawsze daje tylko pati i dominikę a mnie oczywiście olewa.cały czas daje mi do zrozumienia że nie mam z nią szans ... poprostu mam jej dosyć .. dzisiaj prawie jej przywaliłam bo powiedziała że się podniecam telefonem .

Gość Adussiaaa111
MAM OCHOTĘ ROZTRZASKAĆ JEJ ŁEB O ŚCIANĘ !!!!!! głupia suk.a !

Gość maturzysto________________
dziecinada :/