Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaaa...

nie wiem co teraz.....

Polecane posty

Gość lolkaaa...

Słuchajcie....poznałam chłopaka w zeszłe wakacje....zaczęliśmy sie spotykac ale na gruncie koleżeńskim..... on zerwał wtedy z dziewczyna z ktora byl 5 lat, ja zaczelam mu pomagac w tej sytuacji.....rozmawialiśmy wtedy dużo o jego zwiazku.....ale nim sie spostrzeglam to miedzy nami cos zaiskrzyło......nawet sama nie wiem kiedy. koleżanki mi mówią ze to nie facet dla mnie, ze widują go z jakąś dziewczyna i razem wyglądają na parę, kiedy my tez sie spotykamy.... nie wiem jak mam to rozumieć i co robić dalej. jeżeli mieliście kiedyś podobna sytuacje albo wiecie co mam teraz zrobić to prosze o pomoc... dzięki

Zapytaj go czy nie jest w jakimś związku ...

a cos do niego czujesz?...... no wiesz jezeli oboje wiecie ze cos was do siebie ciagnie to powinno byc ok

Gość lolkaaa...
do H3 tylko ja boje sie go o to zapytac.....boje sie ze mi powie sluchaj nie wiedzialem jak ci to powiedziec ale mam kogos

Gość lolkaaa...
a nie chce sie znow oszukac....wiele o nim mowia mi kolezanki bo czesto bywaja w tym towazystwie co on.....

Gość surface
moze powinnas sie z nim spotkac i pogadac z nim o tym.... no wiesz o was

Gość lolkaaa...
kupilam test ciązowy... cholera jasna okazało sie że jestem w ciązy :(

Gość plus i minus to jedyne...
faceci potrafia cie oszukac i ty nawet nie wiesz ze oni to robia...... myslisz ze sa wobec cie fer.....wiec uwazaj

Gość lolkaaa...
sami wieci jacy sa faceci.... mowia cos a mysla o czym innym... nie chce znow sie przejechac na kims.... nie chce klamstw..... jestem nieufna bo wiem jacy potrafia byc faceci. tu ci mowia ze cie kochaja a za moment miziaja sie z inna

Gość lolkaaa...
0ok tylko ja naprawde ie wiem jak zaczac taka rozmowe

A ja myślę, że on Cie traktuję, jak przyjaciółkę. Byłaś przy nim w najgorszym czasie, zżyliście się. Możliwe, że poszliście do łóżka. Lub sypialiście ze sobą regularnie. Jemu ten układ odpowiadał. Bo powiedz, któremu facetowi nie będzie? Dziewczyna, której się nie krępuje, którą zna praktycznie na wylot, a do tego sypia z nim. Ale to nie jest tak, że nie będziecie razem. Czasami kilka sztuczek babskich wystarczy, żeby uzmysłowić facetowi, że jesteś dziewczyną, którą kocha.

Gość cvbn
Kiedy uwiklalam sie w zwiazek, w ktorym nie rozmawialo sie u uczuciach.. Chcialam wiedziec, czy jemu zalezy, ale nigdy nie zdobylam sie na odwage, zeby go o to zapytac. Niczego nie zaluje dzis bardziej.. Po czasie okazalo sie, ze nic do mnie nie czul, a ja zmarnowalam poltora roku. jesli nie masz odwagi go zapytac, to popros kolezanki, zeby zaprzyjaznily sie z jego nowa koleaznka i wybadaly sytauacje. Albo moze sama wkrec sie w towarzystwo? W koncu znasz pare osob..