Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daro Daro

ile jesteś gotowa zapłacić za dobrą usługę fryzjerską?

Polecane posty

Gość Daro Daro

jestem ciekawy ile dla Was jako kobiet wart jest dobry fryzjer,chodzi mi o cenę obcięcia i koloru razem bądź osobno,jak chcecie. Pozdrawiam.

Gość do 2000 roku miałam taką
fryzjerke !!! Ale potem wyszłam za maż i wyjechałam na drugi koniec polski a za sciecie i farbowanie , odżywka w tamtym okresie płaciłam 130 zł ! A teraz te wsiowe fryzjerki doprowadzaja mnie na skraj nerwicy 😡

Gość dobre scięcie i fajne pomysły
sa warte dużo -dałabym sie porządnie ostrzyc nawet za stowe...:D

Gość Jeśli jesteś kreatywny i masz
klientce coś fajnego do zaoferowania i doradzisz jak zmienic cos to badz pewien ,ze wróci do ciebie !Nawet jak bedziesz drogi to przyjdzie raz na 5 m-cy ale przyjdzie ...

Gość Daro Daro
a skąd jesteś jeżeli mogę zapytać?

Gość Daro Daro
niby tak ale w małych miastach to nie takie proste szczególnie ze jest masa fryzjerów którzy robią za parę groszy ale nic z tego nie wynika...

Gość Ostatni nick na pomarańczowo
Ja powiem tak, gdyby fryzjer zrobiłby mi fryzurę która układa się świetnie każdego dnia po wstaniu rano i przeczesaniu grzebieniem to zapłacilabym mu nawet te 100 zł i co miesiąc regularnie chodzilabym na podcinanie. Ale prawda jest taka że wiele fryzur wygląda świetnie do pierwszego mycia, potem już sama nie ułożysz tak świetnie. A ja w dodatku mam kręcone i kupe roboty żeby je okielznać.

to ja się przyznam, że niewiele...może dlatego, że mam siostre fryzjerkę i rzadko bywam w salonie...ale tez dlatego, że nie znoszę eksperymentów na głowie...mam już sprawdzony kolor, który tylko odświeżam a długość musi być taka, żeby mozna było spiąć lub związać i nikomu nie dałabym się namówić na żadna zmianę ;)

Gość Daro Daro
jest wielu dobrych fryzjerów których znam jak chcecie to piszcie miasta skąd jesteście to mogę kogoś polecić

Gość Ostatni nick na pomarańczowo
Kogo polecasz z okolic Katowic?

Gość Daro Daro
do Virginia a nie dziwię się wcale ja mam sporo klientek które też mają takie podejście,i wtedy nie namawiam, szanuję wybór

Gość ja place 250 zl
na pomorzu za polozenie farby fryzjer dobry ale i drogi wszedzie skóry kawa espresso i te bajery

Gość Daro Daro
okolice hm szeroki zasięg,może tak katowice Salon antidotum Robert,pracowałem z nim trochę,to dobry fachowiec,Moze byc też w siemianowicach tylko nie znam adresu salon gabriel spa ,bielsko trendy dj bobo jest tam taki koleś imienia nie pamiętam ale tak wygląda,szefowa pani Ania Kulec też fajnie robi

Gość a znasz kogos z wybrzeza zach
np Kamien pomorski lub gryfice ?! Bo to normalna masakra co te baby tu robia :O kto im dyplomy dał??!!! Raz poszłam do jakiegoś zakładu bo nie miałam juz siły na szukanie "kogos" i ...całe szczęście ze nie przyjechałam autobusem tylko własnym samochodem -bo inaczej założyłabym na łeb reklamówke

Gość Daro Daro
na pomorzu znam salon Redison w szczecinie drogo ale dobrze,lodz Jacek Olejniczak też dobry fachowiec, galeria łódzka dobry salon Pani Asia, kraków rynek główny 30 Tola niesamowity fryzjer,co jeszcze.. Kalisz salon Jarek,

Gość Daro Daro
fryzjerów jest dużo tylko kwestia portfela.. Maciek Wróblewski z warszawy, wawka to ogólnie kopalnia fryzjerstwa :-) znajomi pracują u Pani Jagi Hupałło ale tam to ceny są kosmiczne, Może kogoś stać na Leszka Czajkę super fachowiec nie znam osobiście ale mam kilka klientek które były i jako fryzjer oceniam go bardzo pozytywnie,terminy długie..

Gość Daro Daro
wniosek jest jeden ze niby dużo salonów ale albo wysokie ceny,albo niskie ale jakość marna.Coś czuje ze to nigdy się nie zmieni a jak się lubi swoją pracę tak jak ja to się mieszka w małym mieście i rozwinąć skrzydeł nie można...

Gość a w poznaniu

Gość a co to ma niby byc ....
..." jak się lubi swoją pracę tak jak ja to się mieszka w małym mieście i rozwinąć skrzydeł nie można... "??? Mieszkam w nadmorskim kurorcie i tu w sezonie wakacyjnym jest tak ,ze przyjeżdzają młodzi ambitni z pomysłami i wynajmują na ten okres wakacji salonik i robią kase ! A jak są dobrzy w swoim fachu to niezła kasę !!! Często jest to jakiś 2 kolegów czy 2 koleżanki i do spółki płacą czynsz i pracują ....sama korzystałam z ich usług i bylam zadowolona ...więc może

Gość Daro Daro
no i co to da?! Parę dni szaleństwa i trzeba wracać; z takim podejściem to można handel obwoźny prowadzić a nie robić karierę. Mnie chodziło o to ze miejsce zamieszkania warunkuje całą resztę nie wszyscy mogę przeprowadzić się do stolicy;po za tym w dużych miastach koszmarne czynsze są to po pierwsze,a po drugie spróbuj się pokazać w parę tygodni z najlepszej strony,zanim do tego dojdzie to rachunki Cię zjedzą ! Koszmar..

Gość Daro Daro
z Poznania znałem dwóch fryzjerów Bartek Waligóra i Patryk Bączkowski ale z tego co wiem obaj są w Irlandii ...

Gość kddkkd
250 to przeciętna cena za balejaż i ścięcie w dobrym zakładzie w Krakowie.

Gość trtr
Maks ile bym zapłaciła fryzjerowi za zrobienie czegoś - choćby cudnego - z moimi włosami, to jakieś 40 dychy (dwukrotność farbowania gotową farbą z pudełka). Powierzchowność nie jest więcej warta, zwłaszcza że czyste, samodzielnie przystrzyżone włosy są naturalną ozdobą, no i nie jedyną.

Gość goska44..
Daro Daro a znasz kogos dobrego z gliwic albo pyskowic

Gość kddkkd
Dla mnie o tyle dużo, że ja nie wymagam inwencji, wizji ani czegokolwiek. To ja tłumaczę co i jak ma być zrobione, bo noszę podobną fryzurę od jakiegoś czasu. Płacę więc za skopiowanie cudzej pracy. No ale dobrze, że chociaż potrafią odtworzyć to, co było, tudzież słuchają, jak mówię to 1 cm a tam 2.

Gość Daro Daro
W Gliwicach z tego co wiem to salon Bea na zygmunta starego chyba 12 o ile dobrze pamiętam to pracują na lorealu

Gość Daro Daro
kddkd wiem ze tam tyle ale... Niektórzy mają nazwisko i się cenią,inni mają fach w ręku i są tego świadomi więc też się cenią po za tym to Kraków płaci się za miasto na cenę ma wpływ wiele czynników czynsz,cena kosmetyków,klasa fryzjera,również miasto im większe i bardziej odwiedzane tym drożej .... Cóż takie życie po za tym tak naprawdę każdy by chciał ładnie wyglądać i niewiele zapłacić niestety tak się nie da,przynajmniej nie zawsze.. Dla jednej 20 za cięcie to majątek,inne płacą po 1000 i nie przeżywają tego w kategoriach ze drogo, wszystko zależy od grubości portfela ... Niestety... Ach ta kasa...

Gość a co to ma niby byc ...
Daro nie masz racji !Nie jest to jakas wielka miejscowość i czynsze nie są taaakie ogromne a wierz mi ze wie3lu miejscowych czeka na takich fryzjerów i nawet pod koniec sezonu mają pełne rece roboty a jak jeszcze mają dobrą dziewczynę do paznokci to super !Dla wielu jest to szansa na większy zarobek ....ludzie z całej polski prowadzą tu interesy,biznesy i lubia so bie dogadzac ....Pamietam 2 laski ze szczecina albo poznania nie pamiętam ....przyjeżdzały 4 laza z rzędu potem otworzyły swój własny salon i nie przyjeżdżały juz ....My co roku czekałyśmy na nie BO WRESZCIE KTOś NAS PORZąDNIE OSTRZYżE ....ale tam kolejki były i dziewczyny pracowały od 8-20 !!!! A

Gość benia_190
do daro skarzysko kamienna masz jkaiegos dobrego fryzjera?

Gość kariere jako fryzjer
???? kariere to mozna robić jako pisarz czy fizyk czy matetmatyk, ale nie jako fryzjer :/ Fryzjer macha nożyczkami na kudłach klientek, geniuszu do tego nie trzeba. Bez całek lebega sobie poradzi.