Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darus28121988

dziewczyny wysmiewaja sie z chlopaka brzydkiego dlaczego ?

Polecane posty

jestem brzydki nie da sie ukryć tego mam bliznę na twarzy rozumiem ze dziewczyny nie chcą takich chłopaków co robić jestem nauczony kultury do dziewczyn nie obrażam żadnej ciekaw jestem czy to brak szacunku brak wychowania czy kultury osobistej czy po prostu brzydkich morzna obrażać jak to jest dziewczyny obrzucicie mię mięsem ?

Gość lollllllllllllllla
kurcze widzisz a to dziewczyny podobno tak krzycza ze wyglad sie nie liczy..co za dziewczyny sie z ciebie smieja??chyba jakies nastoletnie gowniary albo prostaczki a dla takich to sa ich chlopcy dresiarze ..kiedys to zrozumiesz i przestaniesz sie przejmowac

inteligentni ludzie potrafia ze swoich wad zrobic zalety.wykorzystaj swoj orginalny wyglad, tak zeby ci pomagal a nie przeszkadzal w zyciu.

tak samo sobie tłumacze ale ja jestem uczulony na takie zachowanie głupie uśmiechy za plecami patrz na tego brzydala czy tym podobne morze dla tego ze nie zasługuje na szacunek u dziewczyn z tego wzgledu że nie grzesze uroda

zwykle tzw. brzydale sa dardzo inteligentni i dochodza w zyciu bardzo wysoko.szlifuj rozum jak uroda nie grzeszysz.u dziewczyn masz male szanse, za to u kobiet za pare lat bedziesz mial duze.

Gość
Podejdź, przypierdol raz, drugi z liscia w pysk i się skończy

Myślę, że to idiotki się z Ciebie śmieją. Chyba na ich opinni Ci nie zależy. Zresztą masz małą bliznę, która jest bardziej Twoim problemem a nie otoczenia. Brzydki? Widzisz są różne gusty. Gdybym pokazała fotkę mojego szwagra zdziwiłbyś się a ma przepiękną żonę. Moja siostra zauważyła w nim wspaniałą osobowość i wszystkich "misterów" odstawiła.

1*2*3 kiedy ja jestem nastolatkiem i nie mam przyjaciulł nie mam nikogo czuje się strasznie kiedy do okoła mię są zakochane pary cieszą się życiem ja nie mogę pewnie i masz racie nie mam szans teraz ale bedę miał żal że w życiu nic miłego mie nie spotkało to sie nazywa młodziecza miłosć

=barbie= nastolatkowie musza być nieskazitelni miałem dziewczyne ktura chodziła zemna tak prawda ale jak ludzie jacyś widzieli natychmiast puszczała moja rekę żeby ludzie sie z niej nie śmieli

A może nie Ciebie się wstydziła tylko ogólnie tego że z kimś za rękę szła. Wszyscy się z Cibie śmieją? Czy może sam tylko tak myślisz? Głupie dziewuchy, fajny, wrażliwy chłopak... ehhh

=barbie= ja jestem świetnym obserwatorem i mam dobrą spostrzegawczośc kiedy był tłum ludzi to puszczała moją ręke i pisała czy udawałą ze pisze smsa kiedy już ludzi nie było to już była dla mnie czuła odrazu sie spostrzegłem że się mię wstydzi bała się że morze jakiś znajomy zobaczy zemną i będą muwić ale masz ślicznego chłopaka i pewnie by sie śmieli nie mam do niej żalu przynajmiej mam miłe wspomnienie

szkoda :( na pocieszenie mogę dodać, że wyrosną z tego, może nawet będzie im głupio że sie wysmiewali (zreszta pewnie nie tylko z ciebie, taki wiek, wyrosłam już z tego ale jeszcze pamiętam jak smiali się z mojego imienia a dzisiaj te same osoby mówią, że mam fajne egzotyczne imie, tylko że ja się nie przejmowalam, albo smiali się z koleżanki bo nie chodziła na religię, debilizm).

=barbie= smutne jest to że muszę walczyć o wszystko kiedy wiem że nie mam szans najmniejszych na wygraną choć sie staram jak mogę być miły i taki jestem nikt mie nie lubi :( i nikt nie kocha tylko jedynie mam powarzanie u starszych ludzi ;( też mi życie nastepny temat będzie samobujstwo