Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czuję się oszukana

Wyszłam za gołpdupca, a miał być taki bogaty!!

Polecane posty

Jestem ładną dziewczyną mam powodzenie u mężczyzn, mogłam mieć każdego. Zdecydowałam się na bycie z facetem, który od ideału mojego bardzo odbiegał, jego braki rekompensowałam sobie kasą. Dodam, że miał wtedy żonę i był nieszczęśliwy. Kupował mi drogie prezenty, zapraszał do restauracji najdroższych, jeździliśmy do hoteli... Obiecywał mi złote góry. Miał piękny dom, w którym nocowałam jak nie było żony, super autko, jego zona miała sprzątaczkę, bardzo jej zazdrościłam tego życia. Jak się o nas dowiedziała to zaraz wniosła pozew o rozwód. Po rozwodzie zaraz mi się oświadczył więc się zgodziłam. A potem bajka zamieniła się w koszmar:(:(:(. Podział majątku i okazało się, że prawie wszystko na raty i trzeba sprzedać. Masakra. Czysty gołodupiec. Czuję się oszukana, bo teraz to mnie na perfumy z avonu nawet nie stać:(:(:(.

Gość madziatt
taaaa,ja tez znam takiego bogatego z samymi długami

Gość co za idiotka z Ciebie
hahahahahah dobrze Ci tak,....zresztą o Twoim poziomie swiadczy chociazby to ze piszesz o zyciu uczuciowym na forum kosmetyczka, fryzjer, mani- i pedicure i in. Po co sie brałas za zajetego? dla kasy? no to teraz masz tą swoją kase...hahahahhahahahahahaha

Gość weź zdziiro
wyskocz przez okno albo walnij się w głowę

wiem, ze jestem idiotką!! Czuję się oszukana, bo mnie stać było na lepszych, a co on se k..wa myślał!! Kasa dodawała mu trochę uroku. Rozpieścił mnie moją fantazję rozhuśtał, marzyłam, że zamieszkam w tym domu, a tu d**a blada, mają go sprzedać, bo kredyt na 30 lat !!! po spłacie i podziale, to na kawalerkę nie wiem czy starczy!! Masakra!!

wiem, że będziecie tu pluć, ale ciekawe jakbyście były wtedy na moim miejscu, co Wy byście zrobiły!!! Jak zabrał mnie na weekend to kosztowało go to 3000zł!! Ja myślałam, ze on jest bardzo bogaty!! a on nic nie ma...

ze Ty tam zamieszkasz? a jakim prawem? skoro to on zostawil zone i ja zdradzil to on powinien wypierdalac i tak sie stalo i tak dobrze ze nie bylo rozwodu z jego winy i ze on zonie jeszcze alimentow nie musi placic.... czy ty w ogole pomyslałas o tej kobiecie ktora byla jego zona kiedy sie chcialas tam wprowadzic jeszcze zanim sie rozwiedli? nie a wiesz czemu bo zeby pomyslec to trzeba miec czym...

po pierwsze nie zwiazalybysmy sie z zonatym...po drugie te 3 tys to pewnie to bylo kieszonkowe od zony...

Gość ty go oszukalas
bo zwiazalas sie z nim dla kasy a nie z milosci, nie zaluje cie ani troche:P

Gość ty go oszukalas
on moze i golodupiec, ale ty to prawdziwy gołomózgowiec

wiesz, że pomyślałam, tylko on twierdził, że jest nieszczęśliwy i bardziej myślałam, że byłabym idiotką, gdybym tego ciacha nie sprzątnęła, a wzięłaby go inna mądrzejsza.

to ciacho czy bym nie poleciała bo sie gubisz w zeznaniach...po pierwsze nie polecialabym na zajetego tym bardziej nie na żonatego i co najwazniejsze nie na kase bo potrafie ją sama zarobić...

Gość annatsuchiya
denna prowokacja :P a jelsi nie prowokacja to muszę rzecz jedno : cieszę się, że przytrafiło się takie coś osobom, które na to zasługiwały :) po 2 : kto w to uwierzy? taka laska juz dawno wnosilaby pozew o rozwod i szukala szczescia gdzie indziej, a wychodzi, ze ejstes z nim od bardzo dlugiegoc zasu, skoro juz zdazyl byc podział majatku :)

wiem, że jak jest podział majątku, to trwa latami, a tam poszło szybko, bo wszystko w kredytach i po łatwiźnie na sprzedaż!! Spłata kredytów, które mieli reszta do podziału, a tam nie ma nic:((( Rozwód, zastanawiałam się i się zastanawiam, boję się reakcji rodziny i mojego osądu, że wszystko dla kasy!! Nie rozumiecie wychodziłam za milionera!!! a okazał się być gołodupcem!!! To jest zasadnicza różnica!!!

Gość pani mecenasowa
'jestem ladna, moge miec kazdego' :D:D:D ahahahahhahahahahhhahahahahahahahhahahaha

Gość michał go to
wiesz co... Z tego co mówisz wyglądasz mi na klasyczną blondynke :-) nic nie robić tylko pachnieć i ładnie wyglądać... Ale niestety książę z bajki okazał się ogrem z bagien.. Nie mów ze możesz mieć każdego,bo szanujący się facet nie przygarnia panienek które lecą na kasę myślę ze on to wyczuł pobawił się trochę Tobą a ze rozwód po drodze się trafił to z tym pewnie się liczył... Nie potępiam Cię,żal mi Ciebie bo kasa w życiu pomaga,ale nie jest najważniejsza, bez uczucia i to prawdziwego nie ma udanych związków,nawet duża bańka może się skończyć natomiast prawdziwe uczucie nigdy! Przemyśl to,tak na przyszłość,jakbyś następnego milionera poznała.

Gość joanna od perfum
Nie pierdziel na forum, tylko napisz książkę to się odkujesz .