Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Czy lubicie świeże mleko?

Polecane posty

Gość cApriOO sam smak
NIe, rzygac mi sie chce bo smierdzi;./

Gość
mleko nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wwwwirek
nie lubie, zreszta po samym mleku mi niedobrze, jedynie z platkami moge zjesc

Gość thrhr
Ale w jakim sensie świeże? Z butelki, kartonu, a może od krowy? (Jestem dziewczyną z miasta i nawet nie wiem jak takie nieprzetworzone, po udojeniu smakuje.) Z butelki czy kartonu lubię, byle było tłuste.

lubimy- ale dla doroslych jest niezdrowe, a bialko krowie nieprzyswajalne w wiekszych ilosciach.

Gość Piłam mleko
prosto od krowy, byłe takie ciepłe i dobre, ja miastowa dziewczyna na praktyce, poznałam prawdziwe życie na wsi.

Gość o czlowieku to za trudne
za duzo ma piany takie od krowy ale fakt smak ma inny niz to z kartonu, zdecydowanie lepszy :)

Gość świńskie mleko
najlepsze jest mleko świni, to przysmak np. jeży

Gość Lubię mleko
z ciasteczkami

Gość magnolia2
lubię mleko ale zimne

Nie złapałam 😭 Ale pogoda jak najbardziej dopisała;) Jeszcze pare promieni od Ciebie mi zostało :classic_cool: Trzymam je na szczególne okazje;)

Żebyś wiedziała jak mi teraz po kieszeniach grzeje:D U mnie pogoda od paru dni bardzo ładna sie utrzymuje ;) Zima nareszcie odeszła :) I znów możemy sie cieszyc widokiem zielonej trawy i kwiatów:) Sopacerowałas juz po plazy? :) Jak tak slonce przygrzeje to spacerowac mozna ale w podskokach:classic_cool::D

Iwaa czesto spaceruje Kilka razy w tygodniu nawet zima tyle,ze nie boso:P a jak cieplejsze wieczory tak od maja to codziennie wieczorem obowiazkowo:) Morze to nasze zycie:)

Ty masz morze a ja mam góry:) Uwielbiałam spacerowac po plaży wieczorami! Jest pieknie. Jeszcze miec przy boku ukochana osobe:) I można tak do rana:) Tyle bym dala by choc na moment sie tam znalezc:( Bylam nad morzem tylo raz w zyciu:(

Iwaa to przyjezdzaj:)Bedziesz spacerowala:) Moge morze obserwowc godzinami Najbardziej lubie sztorm.Fale przelewaja sie przez molo zawsze mysle,ze Neptun sie gniewa-troche dziecinnie ale wierze w to:) Gory tez sa piekne:)

Zazdroszcze Ci :( Przyjade może w tym roku. Do Mielna do koleżanki:) Już drugi rok mnie zaprasza.... A gdzie mieszkasz jesli moge spytac?:) Ja byłam w Sarbinowie;)