Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lektorkaaa

Co myślicie o dzisiejszych nastolatkach?

Polecane posty

Gość Lektorkaaa

Piszę pracę i jestem ciekawa Waszej opinii na ten temat.

Gość fgjhkl
bydło i dzicz

Gość Moskit
Taa dzisiejsze nastolatki,jeszcze dam rade znieśc dresiarstwo w szkole ale jak widze dziewuchy piszące w stylu pokemonów mówiące co chwile Helloł! i puszczające się na prawo i lewo to mnie szlak trafia,na dodatek to co w poprzednich wypowiedziach krzykliwe,wulgarne suki... ..ku*wa magda jak mogłaś mi to zrobić suko!;(

Gość lupiez pstry
Moskit nie nazywaj mnie suka na forum;)

Gość jhgjgh
no pokemony sa niezwykle wkurwiajace :O

Gość lalalatralala
nie przesadzajcie,jest dużo normalnych nastolatek.

Gość jhgjgh
no sa te normalne i sa te nienormalne tyle ze te nienormalne najbardziej rzucaja sie w oczy :o

Gość smells like 90
bez komentarza.

Gość armentyna
dzisiejsze nastolatki są brzydkie i dużo ma nadwagę, są przerośnięte.Dawniej każda to była laseczka, ładna, zgrabna i apetyczna. Syl bycia i charakter , jak jeżdżę autobusem to słyszę że nastolatki rozmawiają ze sobą hasłami z reklam ----witają się np ciastkoooo, kaaarmel, czekooolaadaa albo lodowy lodowy pingwin albo jak miło że cię widzę a mnie boli łokieć itd itp dla mnie to żenada

Gość maturka 4
Siedzi na ławce, w piękny wiosenny dzień, dzisiejsza młodzież, a świat w jej oczach wygląda jak stara brudna ścierka . Czy naprawdę nie ma sprawy, która potrafią ją szczerze zainteresować? Czy nic nie jest w stanie jej zachwycić, przerazić, wstrząsnąć, porwać? Wszystko w niej jest przeciętne, letnie, nijakie… Chodzi do tej szkoły, bo musi, ale nie ma żadnych szczególnych zainteresowań. Z równym niepowodzeniem można do niej mówić o chemii, etnografii, fizyce, medycynie, matematyce, archeologii. Jeżeli weźmie do ręki, a zdarza się to rzadko nadzwyczaj, to zaczyna ziewać po piętnastu minutach czytania najciekawszej książki. Człowiek ziewa po pięciu minutach jej towarzystwa. Od dzisiejszej młodzieży wieje szarością, pleśnią i stęchlizną jak od pustej beczki po kapuście. I nic nie pomoże, że zna się na komputerach – bo to „znanie” ogranicza się do gier typu „strzelani” bezmyślnych totalnie. Jak sprawić, aby dzisiejszy młody człowiek zainteresował się czymś i zaczął być człowiekiem, a nie próżnym śpiworem bez serca i bez duszy, nieciekawą powłoką kryjącą tylko kształt człowieka?.

Gość Moskit
lupiez pstry ;> a co do tematu to pojebane kurwiszony i tyle przywalił bym z dyśki a później zjadł nalesniki z dżemem malinowym przeżuł i wypluł jako koktajl dał im i powiedział ze to koktajl z przepisu Dody to odrazu by wypiły

Gość niestety ameryka pełną gębą
Seks i pieniądze , plastik i tandeta . A kiedyś było tak pięknie ...

Gość Moskit
Z Każdym Dniem... w takim razie umówimy się?;>

Gość Moskit
Kuźwa w takim razie przerzucam się na mężczyzn ;( brawo Z Każdym Dniem... dzięki tobie jest jednego geja więcej ;[

Gość Moskit
;( ranisz moje uczucia a że od nie dawna jestem także emo ide na mościk z kamieniem

Gość habetanr
Moskit to Złoty - stary ramol z portierni puszczający zbukowe pierdy swoją starą dopą zmienił nika siwy łysiolec bo go zwyzywali nie napalaj sie na niego naiwna dziewczynko, poszukaj przystojnych chłopców w necie a nie --gadasz z ramolem z hemoroidami męczącym ptoszka pod ladą

Gość hfcjcjcfyhkhg
no właśnie dzisiejsza młodzież to w większości wydekoltowane laski w gimnazjum z ostrym makijażem, a chłopcy to samo chamstwo i te ciągłe przekleństwa. Przysłuchajcie się rozmowom w autobusach, ja mam czasem wrażenie, że oni "normalnych słów" używają jako przerywniki i jeszcze ta kultura emo brrr

Gość Moskit
tak to cały ja habe coś tam :P sam pisząc coś takiego pokazujesz swoją inteligencje^^gratulacje tatusiowie muszą cie mocno kochać...

' no i co z każdym dniem jak byś taka była jak mówisz to nie odmówiłabyś małej pogawędki na topicu,który cię zapraszałem.' - ale ja nie wiem o co chodzi?

Gość Moskit
no nie jesteś fajna,nie witam się już z Toba ;(

Mlodziez jak mlodziez - cos pomiedzy dziecmi a doroslymi. Mlodziez to ludzie, ktorzy dopiero poznaja zycie i sie go ucza, ucza sie tez dopiero samodzielnego myslenia, sa podatni na wplywy i ksztaltowani sa przez swiat, w ktorym zyja. A swiat ten wykreowany zostal przez doroslych, ktory wiecznie narzekaja na mlodziez. :O

Gość jbvchgc
ja mam 18 lat ale raczej jestem normalna :O jak widze co wyprawiaja np. na dyskotece mlodsze laski ode mnie to mnie normalne mdli :O juz chyba wolalabym zyc w innych czasach:O